nedelja, 8. jul 2018.  20:13h
Pročitano 1199 puta

Zorana Barjaktarović trostruka prvakinja Srbije

Najbolja mlađe seniorska atletičarka Srbije, članica AK ,,Dinamo“ Pančevo Zorana Barjaktarović nastupila je u Kruševcu na Prvenstvu Srbije za seniore i mlađe seniore i osvojila čak tri zlatne medalje.

Atletičarka Zorana Barjaktarović i trener Ljupčo Cvetkoski Atletičarka Zorana Barjaktarović i trener Ljupčo Cvetkoski Privatna arhiva

Ona je nastupila u dve najkraće sprinterske discipline i ostvarila ubedljive trijumfe. Na 100m pobedila je rezultatom 11,70, a u trci na 200m rezultat je bio 23,62. 

Posle svih povreda i ostalih nedaća koje su je pratile od početka sezone na ovom takmičenju je najzad pokazala koliko je spremna i kakve rezultate moze postići. Rezultat na 200m je samo 12 stotih daleko od norme za Evropsko prvenstvo u Berlinu. Ali iznad svega, što je najbitnije, to je da je Zorana najzad mogla da istrči trku bez ikakvih bolova u leđima i zadnjoj loži koji je prati od početka takmičarske sezone, kaže njen trener Ljupčo Cvetkoski.

Zoranu Barjaktarović u narednom periodu očekuje nekoliko ozbiljnih i jakih međunarodnih takmičenja na kojima očekujemo još bolje rezultate.

Zorana je u Kruševcu ponela još jednu titulu, a to je prvak Srbije na 100m za mlađe seniore.

Ovim putem moram se zahvaliti svima koji su u ovom periodu koji je bio jako težak za Zoranu i mene bili uz nas i pomogli nam da prevaziđemo sve nedaće i dođemo na dohvat cilja a to je seniorsko Prvenstvo Evrope u Berlinu, kaže trener Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00