subota, 23. jun 2018.  13:45h
Pročitano 1498 puta

Besplatna rekreacija u Narodnoj bašti od 23. juna do 15. septembra

Besplatno vežbanje u Narodnoj bašti biće organizovano i ove godine, a prvi čas i svečano otvaranje biće u subotu, 23. juna u 18 sati.

Treninzi će se održavati u Narodnoj bašti svakog utorka i subote od 18 do 19 časova kada vremenski uslovi to budu dozvoljavali i trajaće čitavo leto do 15. septembra Treninzi će se održavati u Narodnoj bašti svakog utorka i subote od 18 do 19 časova kada vremenski uslovi to budu dozvoljavali i trajaće čitavo leto do 15. septembra

Gosti na otvaranju biće Plesni klub Balerina i Mažoretkinje Pančeva. Sponzor projekta je kompanija Oriflame.

Projekat vodi trener kondicije specijalista za rad sa decom i mlađim kategorijama sportista, dugogodišnji licencirani fitnes trener, Zorica Jovanović Ranković coach i njen tim Ana Nenadić Zumba sa Anom Malenov, Marina i Srđan Mileusnić

Projekat "Besplatna rekreacija" se održava već sedmu godinu zaredom u Narodnoj bašti. 

Pod pokroviteljstvom je Grada Pančeva, a u organizaciji je "Be Fit" fitnes udruženja i ovog puta uz pomoć kompanije Oriflame.

 

0 fitnes besplatni basta

 

Ovaj projekat podrazumeva besplatnu rekreaciju koja je namenjena Pančevkama i Pančevcima svih uzrasta, a koji su zdravstveno sposobni da se bave rekreacijom.

Cilj ovog projekta je promovisanje i omasovljavanje rekreacije kao i podizanje svesti o važnosti fizičkog vežbanja i razvijanju zdravih životnih navika, vežbanjem u prirodi.

Treninzi će se održavati u Narodnoj bašti svakog utorka i subote od 18 do 19 časova kada vremenski uslovi to budu dozvoljavali i trajaće čitavo leto do 15. septembra.

Nakon toga ponovo će biti besplatnog vežbanja ali u Sali JKP Mladosti.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00