utorak, 12. jun 2018.  20:23h
Pročitano 1105 puta

Stefan Mihajlov bronzani na Prvenstvu Balkana

Stefan Mihajlov, atletičar “Dinama” nastupio je u dve discipline na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore, održanog ovog vikenda u Istanbulu (Turska).

Stefan Mihajlov u reprezentaciji Srbije na Prvenstvu Balkana s bronzanom medaljom Stefan Mihajlov u reprezentaciji Srbije na Prvenstvu Balkana s bronzanom medaljom AK Dinamo

Bronzanu medalju osvojio je u trci na 4x100 m gde je kao poslednja izmena doneo reprezentaciji Srbije bronzanu medalju. Štafetu su činili: Stefan Kaljuš, Aleksandar Šapić, Fedor Aleksej Pavkov i Stefan Mihajlov.

Stefan je i kao prvak Srbije nastupio u trci na 100m i ostvario rezultat 11,11 uz jak vetar u grudi, tako da je pokazao da je trenutno u odličnoj formi.

Izuzetno sam kao trener zadovoljan Stefanovim nastupom na Prvenstvu Balkana, ali od njega ove godine očekujem najviše na Prvenstvu Evrope za mlađe juniore koje ga očekuje početkom jula u Đeru (Mađarska), kaže trener Ljupčo Cvetkoski.

Naredno takmičenje Stefan Mihajlov imaće već predstojećeg vikenda kada će sa svojim drugovima iz Atletskog kluba“ Dinamo“ nastupiti na Prvenstvu Srbije za starije juniore u Sremskoj Mitrovici. I na tom takmičenju trener Cvetkoski očekuje odličan nastup kako Stefana Mihajlova tako i Ivana Božanića, Mione Brkić, Mladena Mitrića ali i ostalih pančevačkih atletičara.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00