ponedeljak, 7. maj 2018.  18:45h
Pročitano 731 puta

Prijem za karatiste uoči Evropskog prvenstva

Gradsku upravu grada Pančeva posetili su danas karatisti i tom prilikom se sastali i razgovarali sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim. 

Reprezentacija Srbije u karateu u poseti Gradskoj upravi Pančevo Reprezentacija Srbije u karateu u poseti Gradskoj upravi Pančevo Grad Pančevo

Ekipu karatista predvodili su Goran Šćepanović, selektor reprezentacije, trener Predrag Stojadinov, karatista i predsednik Sportskog saveza Slobodan Bitević i predsednik KK „Dinamo“ iz Pančeva Nikola Krstić. Glavni razlog posete su završne pripreme karatista reprezentacije Srbije u Pančevu za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u Novom Sadu od 9. do 13. maja ove godine.

U Novom Sadu će, uz učešće čak 52 reprezentacije biti održano 53. Evropsko prvenstvo seniora u Velikoj dvorani “Spensa”. Karatisti reprezentacije Srbije su u Pančevu na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo, gde pod nadzorom Predraga Stojadinova, sportskog direktora Karate federacije Srbije, Gorana Šćepanovića, selektora za borbe, i Petra Kosanovića, selektora za kate, rade po “Olimpijskom programu”.

 

0 karatisti pvo 1

 

U pojedinačnoj konkurenciji, Srbiju će predstavljati: Marko Antić (Mladenovac) do 60 kg, Stefan Joksić (Borac Čačak) do 67 kg, Marko Martinović do 75 kg (Studentski grad, Beograd), Uroš Mijalković (Borac) do 84, Slobodan Bitević (Dinamo, Pančevo) iznad 84 kg, a u ekipi su pored Bitevića, Joksića, Mijalkovića i Dejan Cvrkota (Zadrugar, Lazarevo), Vladimir Brežanić (Mladost, Novo Miloševo), Nteros Anastasios (Studentski grad), Mihajlo Josipović (Borac) i Nikola Jovanović (Dinamo).

U konkurenciji dama takmičiće se: Jelena Milivojčević (Mladenovac), Dunja Maksić (Mavaši, Novi Sad), Jovana Preković (Knjaz, Aranđelovac), Sanja Cvrkota (Zadrugar), Andrijana Vićovac (Studenstki grad), a u ekipi je pored Prekovićeve Cvrkote i Vićovac, Marina Radičević (Zadrugar).

Gradonačelnik Saša Pavlov je pozdravio sportiste i poželeo im puno uspeha na takmičenju, sa željom da ostvare svoje zacrtane ciljeve i ponesu odličja i predstave se u najboljem mogućem svetlu.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00