ponedeljak, 23. april 2018.  11:05h
Pročitano 552 puta

Medalje za takmičare KDT Dinamo na Serbia Open i Prvenstvu Vojvodine u Bench press-u

Prvi deo takmičarske sezone u powerliftingu i dalje traje. 

S takmičenja u Bačkom Petrovcu S takmičenja u Bačkom Petrovcu KDT Dinamo

Takmičari KDT „Dinamo“ nastupili su u subotu, 21. aprila u Bačkom Petrovcu na tradicionalnom takmičenju Serbia open bench press. 

Uporedo sa ovim takmičenjem održalo se i Prvenstvo Vojvodine u istoj disciplini. 

Bench press tim predvodio je predsednik kluba Filip Vlajić, a za KDT Dinamo nastupili su: Aleksa Jović, Ivan Sekulić, Novak Filipović, Nemanja i Aleksandar Anđelović. 

U kategoriji kadeta takmičili su Aleksa Jović i Ivan Sekulić. Debitant Aleksa Jović je sa 59 kg pobedio u svojoj kategoriji i oborio državni kadetski rekord u dusciplini benč press koji sada iznosi 87,5 kg. 
Ivan Sekulić osvojio je zlatnu medalju u katedskoj konkurenciji do 74 kg. 

U kategoriji seniora do 83 kg telesne težine Novak Filipović osvojio je bronzanu medalju savladavši 155 kg. U istoj kategoriji sa opremom Novak je osvojio prvo mesto. Novak Filipović osvojio je prvo mesto u Vojvodini.

Na prvenstvu Vojvodine učestvovali su braća Nemanja i Aleksandar Anđelović. Nemanja Anđelović se takmičio u kategoriji seniora do 93 kg telesne težine i osvojio srebrnu medalju sa podignutih 142,5 kg. Aleksandar Anđelović je takođe osvojio srebrnu medalju u seniorskoj konkurenciji do 120 kg telesne težine sa uspešno savladanih 170 kg. 

Naredno takmičenje na repertoaru je Prvenstvo Srbije u powerliftingu koje se povodom 40 godina postojanja powerliftinga u našem gradu održava u Crossbox klubu Gvožđar „Stefanović“. Takmičari KDT Dinamo nastupaće u svom punom powerlifting sastavu. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/F.V.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00