ponedeljak, 16. april 2018.  13:36h
Pročitano 658 puta

Na Juniorskom kupu Vršca u badminton dominirali Pančevci

U konkurenciji 64 takmičara iz skoro svih badmintonskih centara Srbije, mnoštvo medalja na Juniorskom kupu Vršca u badmintonu osvojili su takmičari iz Pančeva. 

Učesnici Juniorskog kupa Vršac 2018 Učesnici Juniorskog kupa Vršac 2018 BK Dinamo

U pojedinačnim konkurencijama ispod trinaest godina srebrne medalje osvojili su Marija Samardžija (BK Dinamo) i Petar Radonić (BK Pančevo), dok je bronzanu medalju osvojio Vanja Bokan (BK Dinamo). 

U parskim konkurencijama zlatne medalje osvojili su Maša Aleksić i Miona Filipović (BK Pančevo) i Petar Radonić u paru s Markom Mihajlovićem iz kruševačkih Zmajeva, dok su bronzane medalje osvojili Marija Samardžija i Katarina Vig (BK Dinamo), kao i Vanja Bokan i Mihajilo Vig (BK Dinamo). 

U konkurenciji ispod petnaest godina najbolja u pojdinačnoj konkurenciji bila je Sanja Perić (BK Beograd), dok je Anđela Vitman (BK Beograd) osvojila treće mesto. 

U konkurenciji ispod 17 godina, bronzane medalje osvojili su Sanja Perić i Stefan Mijatović (BK Pančevo) u pojedinačnim konkurencijama, kao i Sanja Perić i Anđela Vitman i Stefan Mijatović i Mihajlo Borka (BK Pančevo) u parskim konkurencijama.

Takmičenje je održano u hali Milenijum u Vršcu u nedelju, 15. aprila.

Na sajtu Badminton saveza Srbije možete pročitati kompletan izveštaj.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/G.J.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00