ponedeljak, 16. april 2018.  11:25h
Pročitano 1177 puta

Bronza za Miloša Gašovića na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

Miloš Gašović iz Atletskog kluba Dinamo iz Pančeva osvojio je bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju održanom juče na Crnom vrhu kod Bora.

Na svom debiju u seniorskoj kategoriji Miloš Gašović osvojio je treće mesto i bronzanu medalju na veoma zahtevnoj planinskoj trci na 8.600 metara Na svom debiju u seniorskoj kategoriji Miloš Gašović osvojio je treće mesto i bronzanu medalju na veoma zahtevnoj planinskoj trci na 8.600 metara AK Dinamo

Na ovom takmičenju AK Dinamo su predstavljala tri seniora u trci na 8.600 m. Na izuzetno teškoj stazi, najsurovijoj u poslednjih nekoliko godina, vođena je velika borba među seniorima a sjajnu trku istrčao je najmlađi član ekipe, Miloš Gašović. On je osvojio bronzanu medalju u svom debiju u ovoj starosnoj kategoriji. 

Miloš Milovanović je na cilj stigao četvrti, a treba naglasiti da  se dugo borio sa povredom i do pre nekoliko dana je bio totalno van trenažnog procesa, pa je i njegovo učešće bilo pod znakom pitanja. 

Treći član ekipe Marko Milovanović zauzeo je peto mesto. 

Iskreno se nadamo da će selektor Srbije za predstojeće Balkansko prvenstvo prijaviti kompletnu četvoročlanu ekipu i da će naš grad imati dva reprezentativca, navodi se u saopštenju Atletskog kluba Dinamo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00