ponedeljak, 16. april 2018.  10:24h
Pročitano 671 puta

Streljaštvo: Dejan Pešić drugi u osnovnom a četvrti u finalnom meču

Dejan Pešić, takmičar Streljačke družine Pančevo 1813 za vikend je u Beogradu učestvovao na petom Memorijalnom turniru ''Ištvan Poljanac'', koji je imao međunarodnu konkurenciju od šest država.

Streljaštvo: Dejan Pešić drugi u osnovnom a četvrti u finalnom meču SD Pančevo 1813

Aleksa Rakonjac je trinaesti kadet na Prvenstvu Srbije po B programu

Ovog vikenda u Beogradu je održano i Prvenstvo Srbije po B programu, na kojem je nastupio Pančevac Aleksa Rakonjac i sa 590,0 krugova osvojio trinaesto mesto u konkurenciji kadeta iz standardne vazdušne puške, postigavši svoj lični rekord.

Dejan Pešić je u osnovnom meču sa 620,9 krugova, sa 60 dijabola osvojio drugo mesto, da bi u finalnom meču ostao na četvrtom mestu, izgubivši medalju za samo 0,1 krug.

Za njega je ovo takmičenje bilo pripremno pred odlazak na međunarodni turnir u Plzen od 2. do 7. maja, na kojem će nastupiti sa vazdušnom i malokalibarskom puškom u sastavu seniorske reprezentacije Srbije.

Već narednog vikenda će nastupiti i na prvom kolu Kupa SS Srbije malokalibarskom puškom i u miksu vazdušnom puškom sa Ivanom Marić iz KSS ''Policajac'', sa kojom je u decembru osvojio četvrto mesto na Internacionalnom Prvenstvu Beograda.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/S.Veljković
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00