ponedeljak, 2. april 2018.  14:59h
Pročitano 1095 puta

Badminton: medalje za Pančevce na turniru u Grčkoj

U grčkom gradu Sidorokastro od 29. marta do 1. aprila održan je međunarodni turnir Hellas youth international.

U konkurenciji gotovo 150 igrača i igračica iz više od 20 država, srpski reprezentativci, a među njima i takmičari iz Pančeva, ostvarili su veliki uspeh U konkurenciji gotovo 150 igrača i igračica iz više od 20 država, srpski reprezentativci, a među njima i takmičari iz Pančeva, ostvarili su veliki uspeh BSS

U konkurenciji gotovo 150 igrača i igračica iz više od 20 država, srpski reprezentativci, a među njima i takmičari iz Pančeva, ostvarili su veliki uspeh.

U konkurenciji do 13 godina, najuspešniji su bili članovi Badminton kluba Dinamo, Marija Samardžija i Mihajilo Vig, osvojivši srebrnu medalju u mešovitom dublu. Njih dvoje su nastupili u četvrtfinalu u po još jednoj konkurenciji, i to Marija Samardžija u paru s Marom Batar iz Beograda, a Mihajilo Vig u konkurenciji dečaka pojedinačno. 

U konkurenciji do 15 godina, Anđela Vitman iz Pančeva, članica Badminton kluba Beograd, osvojila je zlatnu medalju u paru s Aleksandrom Jovičićem iz Kragujevca i srebrnu medalju s klupskom drugaricom, Sanjom Perić iz Pančeva, kojoj je malo nedostajalo da dođe do još jedne medalje, jer je sa Vanjom Rašetom iz Beograda u konkurenciji mešovitih parova zaustavljena u četvrtfinalu.

Članica Badminton kluba Pančevo, Maša Aleksić, zaustavljena je u četvrtfinalu u konkurenciji ženskih parova sa klupskom drugaricom, Mionom Filipović i u konkurenciji mešovitih parova sa Uglješom Mihajlovićem iz Beograda.

Kompletan izveštaj s ovog takmičenja možete pročitati na sajtu Badminton saveza Srbije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/G.J.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00