utorak, 27. mart 2018.  06:46h
Pročitano 2189 puta

"Turnir prijateljstva" u Banatskom Novom Selu

Odbojkaški turnir pod nazivom „Turnir prijateljstva“ održan je u subotu, 24. marta u Hali sportova u Banatskom Novom Selu.

Učesnici prvog Turnira prijateljstva održanog u Banatskom Novom Selu Učesnici prvog Turnira prijateljstva održanog u Banatskom Novom Selu OK BNS

Na turniru su učestvovali su odbojkaški klubovi „Odbojka013“ iz Pančeva, OK „BNS“ iz Banatskog Novog Sela, OK „Pliva“ iz Šipova i OK „Time Out“ iz Jajca.

Turnir je bio revijalnog karaktera, organizovan po prvi put, sa željom da se mlade odbojkašice druže i stiču igračko iskustvo. Gordana Topić iz Odbojkaškog kluba BNS kaže da će se truditi da turnir postane tradicionalan.

Od 2005. godine smo pobratimljeni s opštinom Šipovo, saradnja je bila na nivou opštine i mesne zajednice, a mi smo to sada proširili i na sport. Naš klub je u septembru bio u četvorodnevnoj poseti u Šipovu, učestvovali na turniru, na kojem je učestvovao i klub Time Out iz Jajca. Tada su nas pozvali da obiđemo i njihov grad, bili smo i zaista smo impresionirani, Jajce je prelepo. Tada smo dogovorili da se saradnja među klubovima sa Šipova proširi i na Jajce, kaže Gordana Topić.

0 turnir prijateljstva BNS

 

U nastavku saradnje, klubovi iz Šipova i Jajca došli su u trodnevnu posetu Banatskom Novom Selu i organizovan je odbojkaški turnir na koji je pozvan i klub „Odbojka 013“ iz Pančeva.

Na turniru smo stavili akcenat na odbojku, sport, prijateljstvo i druženje. Dogovoreno je da ćemo mi svake godine u septembru ići kod njih u goste, u Šipovo i Jajce, a oni će dolaziti nama u goste početkom proleća, kaže Gordana Topić.

Turnir su posetili Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva, Dejan Perić, sekretar Sportskog saveza Pančevo i Zoran Perić, zamenik ambasadora Bosne i Hercegovine.

 

0 turnir prijateljstva BNS ucesnice

 

„Turnir prijateljstva“ su podržali Grad Pančevo, Sportski savez Pančevo, Skupština MZ Banatsko Novo Selo i mnogi privatnici iz sela i Pančeva. 

SPONZORI TURNIRA

1. GRAD PANČEVO 
2. SKUPŠTINA MESNE ZAJEDNICE BNS
3. SPORTSKI SAVEZ PANČEVO
4. ZR METALAC  2
5. DOO BANATSKO ZRNO
6. DOO MAKEL  ELEKTRO 
7. SZR  MG MARČETIĆ
8. ZZ  MILENIJUM
9. DOO  TIMKOK
10. SR  ALTAS
11. DOO  CVIJIĆ KOMERC
12. SZLBR ČIVAVA
13. SZR MASIMO
14. DOO DRAG-ODIN
15. DOO PEĆANAC
16. UR  MILENIJUM NS
17. TR MEGA  BEST PLUS
18. UR ČUDESA OD MESA
19. PEČENJARA ŠUŠA
20. AUTO-SERVIS MARČETIĆ
21. JKP BNS
22. SZR GRMEČ
23. AUTO-CENTAR MARČETIĆ
24. OŠ „ŽARKO ZRENJANIN“
25. PG MAKSIMOVIĆ
26. DOO AS AGRO
27. SZPR REX

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00