ponedeljak, 26. mart 2018.  13:01h
Pročitano 1045 puta

Omladinci Dinama prvi, a pioniri treći na turniru u Sarajevu

Omladinska i Pionirska selekcija Fudbalskog kluba Dinamo iz Pančeva učestvovale su na međunarodnom fudbalskom turniru u Sarajevu od 22. do 25. marta, a kući su se vratili s medaljama i trofejima.

Na Internacionalnom nogometnom turniru „Šampion Junior“ u Sarajevu omladinska selekcija FK Dinama je osvojila prvo, a pionirska treće mesto Na Internacionalnom nogometnom turniru „Šampion Junior“ u Sarajevu omladinska selekcija FK Dinama je osvojila prvo, a pionirska treće mesto FK Dinamo

Na Internacionalnom nogometnom turniru „Šampion Junior“ u Sarajevu omladinska selekcija FK Dinama je osvojila prvo, a pionirska treće mesto.

Omladinci su bili u Grupi J sa ekipama FK Željezničar, NK Dubrava Zagreb i NK Kamen, a pioniri su bili u grupi E sa ekipama HNK Neum, NK OLIMPIJA Osijek i NK Utrina Zagreb.

Omladinska selekcija je u prvoj utakmici pobedila ekipu FK Željezničar rezultatom 2:1, a strelci su bili Mladenović i Javor. U drugoj utakmici omladinci su izgubili protiv ekipe NK Dubrava 1:0. U trećoj utakmici u grupnoj fazi pobeđena je ekipa NK Kamen 2:1, a strelci su bili Zulfić i Javor.

Omladinska selekcija je u finalu pobedila ekipu NK Velež iz Mostara rezultatom 2:0, golovima Zulfića i Živaljevića.

 

0 omladinci fk dinamo u sarajevu

Na slici: omladinska selekcija FK Dinamo na turniru u Sarajevu (foto: FK Dinamo)

 

Pionirska selekcija je svoju prvu utakmicu odigrala protiv ekipe HNK Neum 1:1, a strelac je bio Radović. U drugoj utakmici Pančevci su pobedili ekipu NK Olimpija iz Osijeka rezultatom 2:0 golovima Čevizovića i Radovića, a zatim je pobeđena i ekipa NK Utrina iz Zagreba s 5:0. U listu strelaca upisali su se: Radovic 3, Ilic i Radisavljević po 1. 

U četvrt finalu turnira pionirska ekipa je igrala protiv ekipe NK Blagaj iz Mostara i pobedila 2:0. Strelci su bili Radović i Radisavljević. U polufinalnoj utakmici igrali su protiv ekipe NK Ssarajevo. U regularnom delu rezultat je bio 1:1, strelac Simonović, ali je ekipa iz Sarajeva bila bolja nakon penal serije (3:1). U utakmici za III mesto pionirska selekcija je pobedila ekipu Neuma rezultatom 2:0 golovima Simonovića i Radovića.

Uroš Andrejić je proglašen za najboljeg golmana turnira u omladinskoj selekciji, Zulfić Irfan je bio najbolji strelac.

U pionirskoj konkurenciji Radović Luka je bio najbolji strelac.

 

0 pioniri fk dinamo u sarajevu

Na slici: pionirska selekcija FK Dinamo na turniru u Sarajevu (foto: FK Dinamo)

 

Trener omladinske ekipe je Kristijan Stojanov, a trener pionirske selekcije Amanović Goran. Koordinator Nešković Zoran, a vozač Branislav Šiškov.

Na turniru su nastupili omladinci Deranić Jakov, Andrejić Uroš, Grujičić Čedomir, Graovac Branislav, Bodlović Ognjen, Stojanov Marko, Milojević Gojko, Javor Aleksandar, Tanasković Lazar, Jovković Filip, Nikolajev Aleksandar, Cerović Uroš, Živaljević Vuk, Nikolić Nikola, Perić Vuk, Amerijan Darko, Zulfić Irfan, Mladenović Nemanja, Grujičić Mateja i Andžić Miljan.

Za pionire su nastupili Kovač Miroslav, Ćirić Predrag, Antić Boris, Ilić Ognjen, Radović Luka, Čevizović Aleksa, Vukičević Luka, Andić Marko, Bogdanović Jovan, Petković Danilo, Mihajlovski Danilo, Simonović Stefan, Dragović Matija, Antić Nemanja, Radisavljević Vojin, Mićić Vojislav i Stevović Nemanja.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00