nedelja, 18. mart 2018.  07:37h
Pročitano 1555 puta

Dušan Lukić novi predsednik Saveza za školski sport Pančevo

Na izbornoj Skupštini Saveza za školski sport Pančeva, održanoj 16. marta, u Maloj sali Gradske uprave, izabran je Dušan Lukić za novog predsednika Saveza za školski sport Pančeva.

Dušan Lukić novi je predsednik Saveza za školski sport Pančevo Dušan Lukić novi je predsednik Saveza za školski sport Pančevo FB privatna arhiva

Dosadašnji predsednik Borisav Stanković otišao je u penziju.

Kandidati za predsedničku poziciju bili su Dušan Lukić, profesor fizičkog vaspitanja iz ETŠ „Nikola Tesla“ i Dragan Vulin, nastavnik fizičkog vaspitanja OŠ „Goce Delčev“ iz Jabuke. Oba kandidata su svojim dosadašnjim radom i angažovanjem doprinela razvoju školskog sporta predstavljajući, zajedno sa učenicima, svoje škole i svoj grad.

Dosadašnjeg predsednika, Borisava Stankovića, koji je svojim radom postavio Savez na najviši nivo, ostavio dubok trag i ovom prilikom proglašen za počasnog predsednika, većinom glasova, nasledio je Dušan Lukić, navodi se i na sajtu Saveza za školski sport Pančevo.

Novoizabrani predsednik Saveza, Dušan Lukić, istakao je da će ova organizacija nastaviti da razvija projekte koje je sa timom započeo Bora Stanković i prioritet će ostati omasovljavanje i širenje školskog sporta ali i unapređenje nastave fizičkog vaspitanja uprkos eri informacionih tehnologija.

Svi programi i projekti Saveza za školski sport Pančeva su podržani i finansirani od strane lokalne samouprave što predstavlja veliku potporu. Pančevo je grad sporta u kojem školski sport zauzima veoma značajno mesto.

Savez za školski sport Pančeva je osnovan 1977. godine i predstavlja gradsku organizaciju školskog sporta koja organizuje školska sportska takmičenja i sarađuje sa 20 osnovnih i 8 srednjih škola.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Savez za školski sport
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00