nedelja, 11. mart 2018.  20:57h
Pročitano 1055 puta

Najmlađim takmičarima karate kluba Dinamo 17 medalja na Prvenstvu Vojvodine

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo iz Pančeva nastavili su sa uspesima. 

Na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade KK Dinamo nastupio je sa 31 takmičarem Na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade KK Dinamo nastupio je sa 31 takmičarem KK Dinamo

Na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade koje je održano danas u Inđiji ekipa najmlađih takmičara Dinama i ovoga puta je bila najmasovniji klub sa 31 takmičarem, a verovatno i jedan od najuspešnijih klubova sa osvojenih 17 medalja u pojedinačnoj konkurenciji u katama i borbama (3 zlatne, 2 srebrne i 12 bronzanih).

Zlatne medalje osvojili su: poletarac Luka Dobrota i nade Jelena Milentijević i Milica Gagić svi u katama.

Srebrne medalje osvojili su: poletarac Maksim Stojadinov u katama i pionir Borivoje Vesin u borbama. 

Bronzane medalje osvojili su poletarci Vuk Vorkapić, Ognjen Radivojev, Lazar Nikolić, Janko Glišić, Teodora Gagić, Andrea Kuka, nade Katarina Šarenac i Ognjen Čekerevac svi u katama i pioniri Višnja Tončev, Antonije Ćulibrk, Borisav Jevremović i Simon Dangubić svi u borbama.

Iako su ostali ovoga puta bez medalje odlično su se pokazali takmičari: Ognjen Bojović, Jovana Stoilkovski, Staša Jevremović, Jelena Vučković, Nikola Marčeta, Vanja Čekerevac, Maksim Sedlarov, Luka i Mateja Stepanov, Pavle Milošev, Aleksa Jovanović, Stefan Stojković i Mihajlo Dimovski. 

Stručni štab na čelu sa Predragom Stojadinovim i treneri Nenad Sokolović, Nemanja Lugić, Stevan Živojnov i Nikola Krstić zadovoljni su nastupom svojim najmlađih takmičara, pogotovo odličnim debijem takmičara 2010-2009. godište u katama i 2007- godište u borbama. 

Šampionat Vojvodine je odlično organizovan a konkurencija je bila žestoka i ponovo je jedno ovako masovno takmičenje pokazalo da je karate sport koji vole mladi i u ogromnom broju se bave njime.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/N.K.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00