utorak, 6. mart 2018.  09:14h
Pročitano 1071 puta

Džudo: Andrea Stojadinov seniorska prvakinja Srbije

Na seniorskom Prvenstvu Srbije održanom u Zrenjaninu, džudistkinja pančevačkog Dinama, Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 48kg. 

Džudistkinja Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu Srbije u Zrenjaninu Džudistkinja Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu Srbije u Zrenjaninu EUJ

Za najboljeg takmičara turnira proglašen je Pančevac Bojan Došen koji nastupa za DŽK Crvena Zvezda u kategoriji do 100 kg.

Prvenstvo Srbije za seniore održano je u kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Izuzetno sam ponosna što sam odbranila prošlogodišnje zlato sa Prvenstva Srbije. Provela sam pet dana prethodne nedelje sa koleginicama iz reprezentacije na trening kampu u Dizeldorfu (Nemačka) i sve smo na ovom prvenstvo opravdale poverenje koje nam je ukazao DŽSS. Ovo je samo dokaz da se naporan rad i odricanja na kraju uvek isplate, kaže Andrea.

I ostali takmičari Dinama (Pančevo) i Jedinstva (Kačarevo) su ostvarili zapažene rezultate u veoma jakoj konkurenciji. Osvojili su tri medalje. Pored zlata Andree Stojadinov, treća mesta i bronzane medalje osvojile su Anđela Ranđelović (-70 kg) i Sara Slavković (-78 kg) takmičarke Dinama, a na peta mesta su se plasirali Anđela Radulović (-57 kg) i Aleksa Stojadinov (-66 kg) iz Dinama i Ivana Novković (+78 kg) iz Jedinstva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00