sreda, 28. februar 2018.  06:27h
Pročitano 416 puta

Rukomet: Dinamo gostuje ekipi Celje

U nastavku regionalne SEHA lige rukometaši „Dinama“ gostovaće danas ekipi „Celje Pivovarna Laško“ u Sloveniji.

U nastavku regionalne SEHA lige rukometaši „Dinama“ gostovaće danas ekipi „Celje Pivovarna Laško“ u Sloveniji U nastavku regionalne SEHA lige rukometaši „Dinama“ gostovaće danas ekipi „Celje Pivovarna Laško“ u Sloveniji RK Dinamo

Utakmica 15. kola počeće u 19:45.

Pored dobrih partija koje su u regionalnoj SEHA ligi prikazali rukometaši pančevačkog „Dinama“, i dalje se suočavaju sa starim problemom. Pred put u Sloveniju na megdan „Celju“ trener Ivan Petković ne može da računa na osam igrača zbog bolesti i povreda. I pored toga šef struke „Dinama“ želi da njegovi izabranici prikažu što bolje minute.

Nešto što je normalno je da se igrači vraćaju postepeno u trenažni proces, a kod nas se povećava broj bolesnih. Ne tražim alibi igračima, ali znamo da je Celje odličan tim i biće veoma teško, kazao je Petković.

Svestan da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica, Ivan Petković kaže da je važno da se ekipa sačuva od novih povreda.

Rukometaš Milan Mirković očekuje da njegovi saigrači budu borbeni protiv favorizovanog protivnika i da idu da u meču daju sve od sebe.

Nakon Slovenije, Dinamo već 6. marta nastavlja takmičenje u SEHA ligi i u Pančevu dočekuje Vardar.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00