petak, 9. februar 2018.  11:44h
Pročitano 615 puta

SEHA liga: Dinamo dočekuje Meškov Brest

Rukometaši Dinama u nedelju, 11. februara u 13 časova, igraće u Hali sportova na Strelištu utakmicu protiv ekipe Meškov Brest iz Belorusije, u nastavku takmičenja u regionalnoj SEHA ligi.

Detalj s prvog susreta između rukometaša Dinama i Meškov Bresta Detalj s prvog susreta između rukometaša Dinama i Meškov Bresta SEHA league

Ivan Petković, trener RK Dinamo, podsetio je na konferenciji za novinare da je tim Meškova, veoma jak sastav koji čine reprezentativci Belorusije, Rusije, Srbije, Hrvatske. 

Ušli su u 16 ekipa u Ligi šampiona, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Apsolutni su favoriti u ovom meču. Mi smo u dobrom raspoloženju što se tiče treninga, ali u velikim smo problemima kad je reč o povredama, jer sa nama protiv Meškova neće biti na terenu: Bunjevčević, Elezović, Banduka i Stojanović. Ono što volim da istaknem, onih 16 koji će igrati, biće pravi i ostaviće srce na terenu, kako se to kaže, i očekujem dobre minute Dinama, da se što bolje uigramo pred susret sa Tatranom kao i Vojvodinom u finalu kupa Vojvodine, kazao je Petković.

0 rk dinamo kzn meskov

 

Petar Žujović, igrač Dinama je iskoristio priliku da javno poželi dobrodošlicu momcima koji su im se pridružili u zimskom prelaznom roku.

Žao mi je što su se provredila naša četiri saigrača. Do sada smo u SEHA ligi videli kako bi trebalo da igramo. Maksimalno koncentrisano u odbrani i sa što manje grešaka u odbrani, pa onda imamo i čemu da se nadamo, kazao je Žujović.

Oni su pozvali publiku da dođe u velikom broju u halu i podrži rukometaše, ali i da uživa u dobrom rukometu.

Samo tri dana nakon Meškov Bresta, Pančevci će 14. februara na domaćem terenu ugostiti i ekipu Tatran Prešov iz Slovačke.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00