ponedeljak, 5. februar 2018.  07:09h
Pročitano 509 puta

Streljaštvo: Dejan Pešić osvojio srebrnu medalju na Vojvodina kupu

Na prvom međunarodnom turniru iz vazdušnog oružja ''Vojvodina kup'' u Novom Sadu, koji je održan ovog vikenda, sa strelcima iz šest zemalja, nastupio je i Dejan Pešić, najuspešniji takmičar Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Da mu je mesto u reprezentaciji SS Srbije, Dejan Pešić je na najbolji način dokazao, osvajanjem srebrne medalje u veoma jakoj konkurenciji seniora puškom Da mu je mesto u reprezentaciji SS Srbije, Dejan Pešić je na najbolji način dokazao, osvajanjem srebrne medalje u veoma jakoj konkurenciji seniora puškom SD Pančevo 1813

Svoje kvalitete, kao najboljeg seniora Vojvodine, puškom, kao i da mu je mesto u reprezentaciji SS Srbije, Dejan Pešić je na najbolji način dokazao, osvajanjem srebrne medalje u veoma jakoj konkurenciji seniora puškom. 

On je u kvalifikacijama bio drugi, sa visokim rezultatom od 622,5 krugova (prosek 10,36), a u finalnom meču od osam najboljih seniora, ostao do kraja u borbi za prvo mesto, ali je ipak ostao na drugoj poziciji. Prvi je Milutin Stefanović iz Kragujevca, koji je inače među najboljima u svetu, i u veoma dobroj formi, kaže Siniša Veljković, iz Streljačke družine Pančevo 1813.

Zahvaljujući treninzima na novoj elektronskoj meti, koju je družina dobila od SS Vojvodine, Dejan Pešić je takođe u formi, koja je tempirana za februar, jer ga čeka Finale kupa SS Srbije već narednog vikenda u Smederevu, a potom Prvenstvo Vojvodine i Prvenstvo Srbije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/S.V.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00