utorak, 26. decembar 2017.  10:41h
Pročitano 463 puta

Streljaštvo: Dejanu Pešiću i pančevačkim seniorima po bronzana medalja

Poslednje, treće kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije po A programu, iz sportskog vazdušnog oružja, održano je prošlog vikenda u Beogradu u Sali Crvene Zvezde.

Streljačka družina ''Pančevo 1813'' nastupila je sa 9 najboljih takmičara i sa tri ekipe, ženskom i muškom iz puške i muškom iz pištolja, i ostvarila dobre rezultate Streljačka družina ''Pančevo 1813'' nastupila je sa 9 najboljih takmičara i sa tri ekipe, ženskom i muškom iz puške i muškom iz pištolja, i ostvarila dobre rezultate S.Veljković

Streljačka družina ''Pančevo 1813'' nastupila je sa 9 najboljih takmičara i sa tri ekipe, ženskom i muškom iz puške i muškom iz pištolja, i ostvarila dobre rezultate u veoma jakoj konkurenciji od više od 300 učesnika iz 40 klubova.

Dejan Pešić je ponovo zablistao i sa rezultatom od 622,4 kruga osvojio bronzanu medalju i novih 8 bodova za finale u konkurenciji seniora puškom.

Time se dobro predstavio novom sportskom direktoru SSS Draganu Markoviću i stručnom timu na čelu sa Draganom Donevićem, i ukazao da mu je i na dalje, mesto među prva tri seniora reprezentacije Srbije, ocenio je Siniša Veljković.

 

0 dejan pesic bronaza

 

Ekipa pančevačkih seniora puškom je osvojila treće mesto i novih 6 bodova za finale, a pored Dejana Pešića su nastupili Gabriel Dautović sa 614,7 i Dalibor Pavlović sa 593,2 kruga.

Mlada ekipa juniorki puškom, je nastupila za ekipu seniorki i osvojila dvanaesto mesto u sastavu Marija Aleksić sa 408,5, Ivana Vislavski sa 403,6 i Anastasia Grujoski sa 371,7 krugova, a Marija je bila blizu juniorskog finala.

Ekipa senira pištoljem je osvojila deveto mesto u sastavu Aleksandar Zubović sa 536, Jovan Pavlica sa 526 i junior Đorđe Jovčević sa 489 krugova, koji je imao problem sa pištoljem.

Ovo su trenutni rezultati, na kraju jesenje sezone, a forma se tempira za februar 2018. godine, kada će se održati Prvenstvo Vojvodine za sve članove i Finale KUP SS Srbije, za koje su se plasirale obe pančevačke muške ekipe, iz puške i pištolja, Dejan Pešić u konkurenciji seniora puškom i Đorđe Jovčević u konkurenciji juniora pištoljem.

Za finale se plasirao i Pančevac Vasilije Groza, koji nastupa za KSS ''Policajac'', a za isti klub ponovo nastupa i Pančevac Branislav Parezanović koji je u ovom kolu osvojio 4 boda, ali nedovoljno za finale.

Raduje i njihovo opredeljenje da treniraju u sali naše družine zajedno sa pištoljašima SD ''Pančevo 1813'', što će svima doprineti za bolje rezultate u narednoj godini, kazao je trener i direktor SD Pančevo 1813 Siniša Veljković.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/S.V.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00