petak, 22. decembar 2017.  20:13h
Pročitano 1576 puta

Najbolji sportisti u Pančevu: Zorana Barjaktarović i Slobodan Bitević

Sportski savez Pančeva danas je dodelio plakete najboljim sportistima i sportskim klubovima našeg grada.

Detalj s današnje svečanosti povodom izbora najboljeg sportiste Pančeva Detalj s današnje svečanosti povodom izbora najboljeg sportiste Pančeva Igor Stojadinov

Najbolji sportisti Pančeva za 2017. godinu su atletičarka Zorana Barjaktarović i karatista Slobodan Bitević. Rukometni klub "Dinamo" proglašen je za najbolji klub u gradu u ovoj godini.

Saša Pavlov rekao je da je u gradu sporta čast biti gradonačelnik, koji je na svečanoj dodeli nagrada najboljim sportistima i sportskim kolektivima i radnicima, posebno zahvalio deci koja svoje mesto nalaze pod pančevačkim sportskim nebom. 

Svaki uspeh pančevačkih sportista opravdao je sve ono što je grad uložio i u same sportiste i u sportsku infrastrukturu, rekao je gradonačelnik Saša Pavlov.

Gost Grada Pančeva i Sportskog saveza bio je Željko Tanasković, predsednik Saveza za školski sport Srbije.

Najbolji sportski radnik u 2017. godini u Pančevu je Danijel Subotić iz Rukometnog kluba Dinamo, najbolji trener je Aleksandar Vladisavljev, donedavno šef stručnog štaba ŽOK "Dinamo", dok je najbolji među veteranima, bez konkurencije, džudista pančevačkog "Dinama" Slavko Stanišić.

Među juniorima najbolji su Biljana Relić iz Kajak kanu kluba "Pančevo" i Stefan Mihajlov, atletičar "Dinama".

Najbolji kadeti su džudistkinja pančevačkog "Dinama" Andrea Stojadinov i karatista "Dinama" Nikola Ivanović, dok su među pionirima najbolji Iva Božičković, triatlonka "Tamiša" i šahista Marko Milanović, član kluba "Svetozar Gligorić".

U oblasti školskog sporta, najbolji učenik je Strahinja Stevšić iz škole "Đura Jakšić", najbolja učenica Marija Mrkela iz škole "Sveti Sava", najbolja osnovna škola je "Miroslav Antić", dok je pančevačkoj Gimnaziji "Uroš Predić", pored nagrade za najbolju srednju školu, pripala i nagrada za najboljeg profesora, koju je školi donela Aleksandra Radmanović. Sportski savez proglasio je i najboljeg direktora škole, a ove godine je to bio Vladimir Ristić, direktor Osnovne škole "Dositej Obradović" iz Omoljice.

Na svečanosti u Kulturnom centru dodeljene su i jubilarne nagrade, klubovima sa višedecenijskim radom - Atletskom klubu "Dinamo", Fudbalskom klubu "Železničar" i Okružnom košarkaškom savezu Pančeva.

Posebnim priznanjima za doprinos sportu nagrađeni su Gradska uprava Pančevo, JKP "Mladost", JKP ATP, Aviv park i pojedinci Borisav Stanković, Dušan Borković i Goran Janjović.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00