subota, 1. avgust 2015.  10:08h
Pročitano 936 puta

Darko Jovičić ponovo predsednik Sportskog saveza

Sportski savez Pančeva na izbornoj skupštini održanoj u petak, 31. jula, u zgradi Gradske uprave dobio je predsednika i članove Upravnog i Nadzornog odbora za naredne četiri godine.

Darku Jovičiću poveren je još jedan mandat na mestu predsednika Sportskog saveza Pančevo Darku Jovičiću poveren je još jedan mandat na mestu predsednika Sportskog saveza Pančevo RTV Pančevo

Darko Jovičić je jednoglasno izabran za predsednika Sportskog saveza. On je ovu funkciju već obavljao u prethodnom mandatu, a ove godine bio je i jedini kandidat.

Na Skupštini su usvojeni zapisnik, izveštaji o radu i finansijski izveštaji iz prošlog mandata, a zatim se prešlo na glasanje za izbor predsednika, članova Upravnog i Nadzornog odbora za period do 2019. godine. Nakon što je jednoglasno, ponovo imenovan za predsednika, Darko Jovičić je izneo svoje predloge za članove Upravnog i Nadzornog odbora, koji su takođe jednoglasno usvojeni od svih delegate, prenosi sportpancevo.rs.

Upravni odbor u narednom mandatu činiće jedanaest članova: Ljubomir Stanišić, Predrag Stojadinov, Slavica Marjanović, Novica Angelovski, Ivan Milivojević, Zoran Rajačić, Ivan Krgović, Žikica Milosavljevič, Vladimir Ristić i Zorica Jovanović Ranković. 

U Nadzorni odbor izabrani su: Tihomir Makitan, Božidar Prole i George Pomana. 

Izbornoj skupštini je prisustvovalo 98 delegata, od kojih je 95 imalo pravo glasa.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00