ponedeljak, 11. decembar 2017.  07:03h
Pročitano 657 puta

Diplome i nagrade takmičarima na godišnjoj skupštini AK Tamiš

Atletski klub Tamiš održao je u velikoj Sali Sportskog Saveza Pančevo redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj su delegati jednoglasno usvojili izveštaj Nadzornog odbora i izveštaj o finansijskom poslovanju kluba.

Najuspešnije atletičare klub je nagradio vrednim paketima sportske opreme, a sve ostale članove kluba prigodnim diplomama Najuspešnije atletičare klub je nagradio vrednim paketima sportske opreme, a sve ostale članove kluba prigodnim diplomama AK Tamiš

Skupštinom je predsedavala Milica Kojić, predsednica kluba.

Zoran Kocić, trener AK Tamiš je podneo izveštaj o uspesima atletičara i atletičarki u 2017. godini, gde je konstatovano da je 2017. godina najuspešnija po ostvarenim rezultatima od osnivanja kluba 2011. godine. 

U ovoj godini osvojeno je rekordnih 14 medalja na državnom i pokrajinskom prvenstvu u atletici i to 3 zlatne, 5 srebrnih i 6 bronzanih. U 2017 godini atletičari AK Tamiš Stefan Lazić i Aleksa Nertica su oborili 2 državna rekorda u kategoriji pionira u disciplini 1000m brzo hodanje, kazao je Kocić.

Najuspešnije atletičare kluba, osvajače medalja na državnim i pokrajinskim prvenstvima Stefana Lazića, Sanju Marić, Aleksu Nerticu i Jelenu Vasiljević - klub je nagradio vrednim paketima sportske opreme, a sve ostale članove kluba prigodnim diplomama.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Z.K.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00