ponedeljak, 4. decembar 2017.  11:00h
Pročitano 1367 puta

Dva badminton takmičenja na Adi u Beogradu: dominirali Pančevci

U Nacionalnom trening centru na Adi Ciganliji u Beogradu, u subotu, 2. decembra, održani su Prvenstvo Srbije za veterane i državni međuškolski turnir u badmintonu. 

Grupna fotografija svih učesnika prvenstva Srbije za veterane i državnog međuškolskog turnira u badmintonu Grupna fotografija svih učesnika prvenstva Srbije za veterane i državnog međuškolskog turnira u badmintonu BSS

Takmičari iz Pančeva bili su među najboljima na oba turnira. 

U uzrastnoj kategoriji starijih od 35 godina, Milica Uskoković iz Badminton kluba Pančevo osvojila je tri zlatne medalje i to u kategorijama ženskog singla, ženskog dubla sa Sanjom Milojević iz beogradskog Klira i u kategoriji mešovitog dubla sa Andrejom Todorovićem iz Ravensa iz Kragujevca. 

Jasmina Milošević iz Badminton kluba Dinamo osvojila je bronzanu medalju u singlu, bronzanu medalju u ženskom dublu sa Milenom Milutinović iz Petrovca na Mlavi i srebrnu medalju sa klupskim kolegom, Goranom Jelesijevićem u mešovitom dublu. 
Goran Jelesijević osvojio je bronzu u kategoriji muških parova s Draganom Antićem iz Kruševca.

U kategoriji veterana starijih od 40 godina, Svetlana Borka i Snežana Pepić iz Badminton kluba Pančevo osvojile su treće mesto u kategoriji ženskog dubla, dok je Snežana Pepić osvojila zlatnu medalju sa Zoranom Stepanovićem iz Beograda u kategoriji veterana starijih od 45 godina. 

Na međuškolskom turniru, školarci iz Pančeva osvojili su 4 medalje. 

Boško Jakovljević iz OŠ "Branko Radičević" bio je drugi u kategoriji dečaka prvog i drugog razreda.
Snežana Dobričanin iz OŠ "Stevica Jovanović" i Katarina Vig iz OŠ "Isidora Sekulić" bile su treće u kategoriji devojčica peti i šesti razred.
Dejan Milošević, učenik Gimnazije "Uroš Predić" bio je treći u kategoriji srednjoškolaca.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00