nedelja, 3. decembar 2017.  12:00h
Pročitano 1108 puta

Pančevke na Prvenstvu Srbije u badmintonu za veterane

Badminton klub "Pančevo" nastupio je sa pet takmičarki na Prvenstvu Srbije za veterane održanom u subotu, 2. decembra u badminton hali u Beogradu.

Badminton klub "Pančevo" nastupio je sa pet takmičarki koje su ostvarile zapažen rezultat Badminton klub "Pančevo" nastupio je sa pet takmičarki koje su ostvarile zapažen rezultat BK Pančevo

Badminton klub "Pančevo" predstavljale su: Snežana Pepić, Borka Svetlana, Olgica Petković, Milica Milić i Milica Uskoković.

Medalje su osvojili:

- U konkurenciji mešovitih parova Snežana Pepić i Stepanović Zoran (BK BG) osvojili su zlatnu medalju (45+)
- U konkurenciji ženskih dublova Svetlana Borka i Pepić Svetlana osvojile su bronzanu medalju (45+)
- U konkurenciji ženskih dublova Milica Milić i Olgica Petković (35+) osvojile su srebrnu medalju.

 

0 milica uskokovic

 

Het-trik Milice Uskoković

Milica Uskoković je na ovom veteranskom takmičenju zabeležila maksimalan rezultat od tri zlatne medalje. Ona je zajedno sa Andrejom Todorovićem (BK RV KG) i Sanjom Milojević (BK CL) kao i samostalno u singlu (35+), uspela da nadmaši sve protivnike i osvoji tri šampionska pehara.

Prezadovoljan sam kako su se naši igrači odigrali ovo veteransko prvenstvo. Zahvaljujem se i Gradu Pančevu koji je projektom pomogao da se naši članovi više meseci pripremaju za ovo takmičenje, izjavio je Ivan Kovačević, predsednik BK "Pančevo".

Učešće pančevačkih igračica, koje su na Prvenstvu ostvarile zapažen rezultat, podržao je i Grad Pančevo kroz finansiranje projekata iz oblasti rekreacije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00