ponedeljak, 13. novembar 2017.  10:58h
Pročitano 587 puta

Devet medalja za takmičare BK Dinamo

Takmičari Badminton kluba "Dinamo" iz Pančeva bili su najuspešniji na B i C turniru u okviru takmičenja “Trofej Kragujevca” održanom u subotu, 11. novembra.

Takmičari Badminton kluba "Dinamo" iz Pančeva bili su najuspešniji na B i C turniru u okviru takmičenja “Trofej Kragujevca” Takmičari Badminton kluba "Dinamo" iz Pančeva bili su najuspešniji na B i C turniru u okviru takmičenja “Trofej Kragujevca” BK Dinamo

Takmičari ovog kluba osvojili su devet medalja.

U konkurenciji muških parova drugo mesto osvojio je Milorad Misimović u paru sa Nemanjom Stanimirovićem iz kruševačkih Zmajeva. 

Sofija Karanović osvojila je drugo mesto u konkurenciji s Dejanom Miloševićem u konkurenciji mešovitih parova u kojoj je i Goran Jelesijević osvojio treće mesto u paru s Tinom Rakić iz beogradskog Klira. 

Dejan Milošević je osvojio dve titule na C turniru, u konkurencijama muškog singla i muškog dubla s Veljkom Cukanićem. Cukanić je tituli u muškom dublu dodao i drugo mesto u konkurenciji mešovitih parova sa Julijom Popović u kojoj su treće mesto osvojili Ognjen Popović i Maja Serdar. 

Julija Popović i Maja Serdar osvojile su drugo mesto u konkurenciji ženskih parova.

 

0 badminton kg osvajaci medalja

 

Turnir “Trofej Kragujevca” održan je u Sali Druge kragujevačke gimnazije u Kragujevcu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00