nedelja, 12. novembar 2017.  07:38h
Pročitano 622 puta

Ljupčo Cvetkosti nagrađen za trenerski rad sa mlađim seniorkama

Tradicionalni skup atletskih stručnjaka pod nazivom „Dani atletike 2017“ održan je u hotelu Šumarice u Kragujevcu, prošlog vikenda.

Prof.Ljupčo Cvetkoski, dugugodišnji trener atletskog kluba “Dinamo” dobio je priznanje za uspehe u radu u kategoriji mlađih seniorki na Danima atletike Prof.Ljupčo Cvetkoski, dugugodišnji trener atletskog kluba “Dinamo” dobio je priznanje za uspehe u radu u kategoriji mlađih seniorki na Danima atletike AK Dinamo

Skup je organizovao Atletski savez Srbije, a prisustvovalo je više od 200 predstavnika atletskih  klubova, saveza i strukovnih organizacija našeg sporta, među kojima su bili treneri, upravnici klubova, atletske sudije i druga lica iz struke.

Delegaciju Atletskog kluba “Dinamo” činili su sekretar kluba Marko Milovanović, kao i treneri Mile Ugren, Ljupčo Cvetkoski, Slobodan Marinkov i Filip Vlajić.

Skup, koji je trajao dva dana, otvorio je direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

U toku dvodnevnog skupa održano je nekoliko stručnih predavanja i godišnja skupština Atletskog saveza Srbije. Na seminaru je učestvovao i novoformirani stručni štab Atletskog saveza Srbije na kojem je u domenu za sprint predsedavao Ljupčo Cvetkoski gde je predstavio ideje i program rada za naredni period.

Kraju prvog dana prethodila je svečana večera na kojoj su uručena priznanja najuspešnjim atletskim trenerima.

 

cvele 1

 

Prof. Ljupčo Cvetkoski, dugogodišnji trener Atletskog kluba “Dinamo” dobio je priznanje za uspehe u radu u kategoriji mlađih seniorki. Zasluge najviše idu na račun postignutih rezultata sa atletičarkom Zoranom Barjaktarović. 

Na zvaničnoj listi bodovanja uspešnosti od strane Aatletskog saveza Srbije za 2017. godinu, od više od 90 klubova u našoj zemlji, Aatletski klub “Dinamo” zauzima visoko 6. mesto. Ponosni smo na uspeh koji je ostvaren kao i na priznanje koje je uručeno našem treneru Cvetkoskom, saopšteno je iz Atletskog kluba “Dinamo”.

Atletski savez Srbije, po treći put zaredom, nagradio je trenera Cvetkoskog za uspehe u trenerskom radu.

Autor:  AK Dinamo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00