nedelja, 29. oktobar 2017.  19:51h
Pročitano 448 puta

Atletski klub Dinamo drugi ekipno na Prvenstvu Srbije u Krosu

Atletski klub Dinamo nastupio je ovog vikenda sa sedam timova na najmasovnijem takmičenju ove godine, na Prvenstvu Srbije u krosu održanom u Boru. 

Atletski klub Dinamo nastupio je ovog vikenda sa sedam timova na najmasovnijem takmičenju ove godine, na Prvenstvu Srbije u krosu održanom u Boru Atletski klub Dinamo nastupio je ovog vikenda sa sedam timova na najmasovnijem takmičenju ove godine, na Prvenstvu Srbije u krosu održanom u Boru AK Dinamo

Više od dvadeset ekipa je nastupilo na ovom Šampionatu, a Dinamo je osvojio drugo mesto, iza ekipe Mladosti iz Užica. 

Najuspešnija je bila ekipa juniorki u sastavu Sara Avramović, Milica Milinković, Jelena Novković, koja je osvojila prvo mesto

Seniori su ponovo pokazali da su u samom vrhu po kvalitetu u Srbiji. Osvojili su drugo mesto (Marko i Miloš Milovanović, Slobodan Marinkov) a druga je bila i ekipa mlađih seniora (Miloš Gašović, Aleksandar Šac, Damjan Šulja). 

Ovim je završena fantastična atletska sezona, jedna od najuspešnijih u istoriji kluba. Čeka se samo zvanična potvrda i Dinamo će godinu završiti na 6. mestu u generalnom plasmanu među više od 90 atletskih klubova Srbije, što je najbolji plasman otkad se vrši ovo bodovanje.

Fantastičan uspeh za jubilarni 70. rođendan kluba, koji će biti obeležen tradicionalnom trkom povodom Dana grada Pančeva, 7. novembra.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00