sreda, 25. oktobar 2017.  22:58h
Pročitano 442 puta

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu obišao sportske objekte u Pančevu

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez posetio je grad Pančevo, u četvrtak 19. oktobra.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je sportske objekte u Pančevu Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je sportske objekte u Pančevu Grad Pančevo

Tom prilikom je obavio razgovore sa gradonačelnikom grada Pančeva, Sašom Pavlovim i predstavnicima Sportskog saveza, odnosno predsednikom Sportskog saveza Slobodanom Bitevićem i generalnim sekretarom, Dejanom Perićem.

Tokom posete, pokrajinski sekretar, gradonačelnik i predstavnici Sportskog saveza, obišli su sportske objekte u gradu, pre svega Halu sportova i dve lokacije za koje grad ima nameru da konkuriše za sredstva, a radi završetka ovih objekata.

Reč je o sportskom terenu u Osnovnoj školi “Bratstvo Jedinstvo” u Vojlovici i lokaciji buduće atletske staze na Gradskom stadionu u Pančevu.

 

0 batez hala sportoa pancevo

 

Razgovarano je o efektima dosadašnje pomoći Pokrajinskog sekretarijata gradu Pančevu i potencijalnim projektima za koje grad u budućnosti očekuje deo subvencija Pokrajine.

Gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, zahvalio se na podršci i pomoći koju je grad Pančevo i do sada imao od Pokrajinske vlade. Nada se da će ta saradnja biti dobra i uspešna i ubuduće, i da će se deo te saradnje odnositi na oblast sporta i omladine.

 

0 fk dinamo danas

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00