nedelja, 15. oktobar 2017.  13:16h
Pročitano 936 puta

Atletika: medalja za Marka Milovanovića

Na atletskom takmičenju održanom juče u Kuli, učestvovali su najbolji dugoprugaši Srbije.

U konkurenciji seniorki Pančevka Aleksandra Marinkov zauzela je 4. mesto U konkurenciji seniorki Pančevka Aleksandra Marinkov zauzela je 4. mesto F.Kamasi

U pitanju je bilo državno prvenstvo za juniore i seniore, u disciplini 10.000 m na putu. 

Atletski klub ''Dinamo'' iz Pančeva nastupio je sa četiri takmičara.

 

Marko Milovanovic

Na slici: Marko Milovanović, AK Dinamo - foto: F.Kamasi

 

Sjajna je bila trka seniora, borba za odličja vođena je do samog kraja. U samom finišu veliko iznenađenje pravi Starčevac Marko Milovanović, stigavši na cilj kao drugi i to ispred reprezentativaca Srbije Kristijana Stošića (Mladost Užice) i brata Miloša Milovanovića. Pobedio je Ognjen Stojanović (AK Vojvodina). Jedan od najmlađih u ovoj konkurenciji, Miloš Gašović, osvojio je šesto mesto.

Ostaje žal što i Miloš Milovanović nije došao do medalje, umoran od iscrpljujućeg maratona. On je pre samo šest dana predstavljao našu zemlju na Prvenstvu Balkana u Zagrebu, gde je osvojio sedmo mesto.

 

0 kula Proglasenje pobednika

 

U konkurenciji seniorki Aleksandra Marinkov zauzela je 4. mesto. Pobedila je legendarna Olivera Jevtić (Mladost Užice), ispred Nevene Jovanović (Crvena zvezda) i Ksenije Bubnjević (Apatin).

Finiš je atletske sezone u Srbiji, a atletičare Dinama krajem meseca očekuju još dva velika takmičenja - Prvenstvo Srbije u maratonu kao i ekipno i pojedinačno Prvenstvo Srbije u krosu.

 

0 Na slici broj 31 Marko MIlovanovic 30 Milos Milovanovic foto F. Kamasi

Autor:  AK Dinamo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00