ponedeljak, 2. oktobar 2017.  20:05h
Pročitano 1962 puta

Ekipa Jabuke ponovo pobednik “Kupa Pančeva 2017”

Finale “Kupa Pančeva 2017” u gađanju glinenih golubova održano je juče, a i vremenski uslovi išli su na ruku takmičarima.

Nagrade i priznanja najboljima uručio je predsednik Lovačkog udruženja Pančevo Milan Dozet koji je pohvalio takmičare zbog izuzetnih rezultata Nagrade i priznanja najboljima uručio je predsednik Lovačkog udruženja Pančevo Milan Dozet koji je pohvalio takmičare zbog izuzetnih rezultata I.S.

Nakon 9 održanih takmičenja u naseljenim mestima i samom gradu došlo je vreme i za finale u kojem je titulu branila ekipa "Jabuka".

“Kup Pančeva” ove godine karakterisala je duga sezona, veliki broj takmičara i učesnika tokom cele sezone, odlični rezultati.

U finalu takmičenja pokazana je visoka preciznost takmičara što dokazuju i rezultati koji su postignuti. Baterija od 6 takmičara i 12 golubova, dovela je čak do četiri raspucavanja za prvo mesto gde je u jakoj konkurenciji pobedu ponovo odnela sekcija "Jabuka".

Nagrade i priznanja najboljima uručio je predsednik Lovačkog udruženja Pančevo Milan Dozet koji je pohvalio takmičare zbog izuzetnih rezultata.

Nastojaćemo da unapredimo samo takmičenje i da se možda dogodine okušamo u višem rangu takmičenja "Kup Vojvodine".  Sve ovo izgleda ovako zahvaljujući pomoći "Grada Pančeva" kojima se zahvaljujemo, rekao je Milan Dozet.

Postignuti rezultati:

Pojedinačno:

1. Dodić Zoran 11
2. Dragan Dašić 10
3. Pavković Dragan 9

Ekipno:

1. "Jabuka"
2. "Starčevo"
3. "Banatsko Novo Selo"

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/I.S.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00