nedelja, 24. septembar 2017.  08:54h
Pročitano 527 puta

Badminton: medalje Vigu, Cukaniću, Samardžiji, Karanović i Misimoviću

Takmičari Badminton kluba Dinamo iz Pančeva u subotu, 23. septembra nastupili su u Budisavi, na Prvenstvu Vojvodine za seniore i juniore u badmintonu.  

Takmičari Badminton kluba Dinamo iz Pančeva nastupili su u Budisavi, na Prvenstvu Vojvodine za seniore i juniore u badmintonu Takmičari Badminton kluba Dinamo iz Pančeva nastupili su u Budisavi, na Prvenstvu Vojvodine za seniore i juniore u badmintonu BK Dinamo

Prvak Vojvodine u konkurenciji muških parova postao je takmičar pančevačkog Dinama, Milorad Misimović u paru s Igorom Bjelanom iz Badminton kluba Novi Sad. 

Sofija Karanović je u konkurenciji mešovitih parova sa Markom Bubalom iz zrenjaninskog Banata zauzela treće mesto i osvojila bronzanu medalju.

U konkurenciji ispod 13 godina, Mihajilo Vig osvojio je šampionski pehar i titulu prvaka Vojvodine, a Marija Samardžija bila je treća. 

 

0 mihajlo vig dve medlje

 

Mihajilo Vig je, pored učešća u svojoj starosnoj kategoriji osvojio bronzu u kategoriji ispod 15 godina.

Veljko Cukanić je takođe osvojio dve medalje i to srebrnu u konkurenciji do 15 godina i bronzanu u konkurenciji do 17 godina. 

Prvenstvo Vojvodine održano je u organizaciji novosadskih klubova Novi Sad i Helijantus, a pod pokroviteljstvom Badminton saveza Vojvodine i Srbije.

 

IMG 20170923 183609

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/G.J.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00