nedelja, 10. septembar 2017.  08:21h
Pročitano 518 puta

Rukometaši Dinama putuju na gostovanje u Velenje (VIDEO)

U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipe Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra.

U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipe Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra U trećem kolu regionalne SEHA lige rukometaši Dinama gostovaće ekipe Gorenja u Velenja u Sloveniji, 12. septembra SEHA league

Ivan Petković, šef stručnog štaba kaže da posle poraza kod kuće od Metalurga idu u goste u Velenje, još jednoj dobroj ekipi koja je dobro selektirana i koja je promenila trenera.

 

2 IVAN PETKOVIC

 

Pokušaćemo da mnogo hrabrije odigramo nego utakmicu kod kuće. Želimo da igramo dobre minute i da se kroz SEHA ligu razvijamo. Što se tiče budžeta i igračkog kadra postoji razlika, ali Dinamo neće dozvoliti da ne igramo dobar rukomet i da se ne borimo i da ne pokažemo dobar karakter. Probaćemo da odigramo što bolji rukomet u Velenju i da prikažemo što više dobrih minuta, kazao je Petković.

 

3 BANDUKA PAVLE

 

Pavle Banduka, rukometaš Dinama takođe kaže da, iako je klub prvi put u SEHA ligi, da nastoje maksimalno da koriste minute na terenu.

Pokušaćemo da se suprotstavimo na što bolji način ekipi Velenja, da nemamo prazne minute kao u meču protiv Metalurga. Nastojaćemo da budemo borbeniji i sigurniji u to što radimo. Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da će se to videti u narednim mečevima, kazao je Banduka.

Utakmica u Velenju, protiv Gorenja igraće se 12. septembra u 19 časova.

 

1 INTRO KZN

 

Nakon Slovenije, rukometaši Dinama putuju u Belarusiju gde će se 19. septembra u četvrtom kolu SEHA lige susresti s igračima Meškov Bresta, od 18.15 časova.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00