ponedeljak, 7. avgust 2017.  10:02h
Pročitano 595 puta

Četiri zlatne medelje za pančevačke triatlonce

Otvoreno prvenstvo države na distanci olimpijskog triatlona održano je juče u predivnom ambijentu Vlasinskog jezera po ne baš najpovoljnijim vremenskim uslovima za triatlonsku trku.

Otvoreno prvenstvo države na distanci olimpijskog triatlona održano je juče u predivnom ambijentu Vlasinskog jezera Otvoreno prvenstvo države na distanci olimpijskog triatlona održano je juče u predivnom ambijentu Vlasinskog jezera rs.srichinmoyraces.org

Organizator ove trke, po treći put uzastopno, bio je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša i zaključak je da ova trka iz godine u godinu postaje i organizaciono i takmičarski sve bolja.

Triatlon klub Tamiš je na ovoj trci predstavljalo šest takmičara koji su se u Pančevo vratili sa četiri medalje i to one najsjajnije, zlatne. 

Najznačajniji rezultat je pobeda Vide Medić u konkurenciji seniorki. Vida je odradila odličnu trku, na stazi je dominirala i potvrdila sjajnu formu koja joj je ove godine već donela pobede na prvenstvima države u sprint triatlonu i akvatlonu kao i srebro na prvenstvu Balkana. Posebno je interesantan podatak da je u ukupnom plasmanu, od 71 takmičara oba pola ona kroz cilj prošla kao sedma.

Osim Vide Medić, medalje za pančevački klub su osvojili:

Filip Rudaković, prvo mesto AG 31-40 i deveto mesto u ukupnom plasmanu.
Marjan Lukić, prvo mesto AG 41-50 i šesto mesto u ukupnom plasmanu.
Četvrtu medalju je osvojio Dušan Lukić koji je u trci sprint triatlona, koja se boduje za STU kup, osvojio ukupno šesto mesto i prvo mesto u AG 41-50.

Klub su još predstavljali Zoran Radosavljević i Igor Sokolovski.

Sezona će se nastaviti sa dve trke do kraja meseca, 20. avgusta sprint triatlon u Somboru i 26. avgusta akvatlon u Sremskoj Mitrovici.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/TKT
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00