petak, 7. jul 2017.  05:36h
Pročitano 1469 puta

Pančevo uključeno u „Dane joge u Srbiji“

Dani joge u Srbiji sprovode se od 1. do 8. jula, a obuhvataju dva velika joga performansa, 1. jula u Beogradu i 8. jula u Novom Sadu, na platou ispred zgrade SPENS-a i niz predavanja i radionica koje se sprovode u mnogim gradovima Srbije. 

Predavač u Pančevu bila je Milena Vladisavljević, sertifikovana instruktorka joge sa licencom Joga saveza Srbije Predavač u Pančevu bila je Milena Vladisavljević, sertifikovana instruktorka joge sa licencom Joga saveza Srbije MYoga Pančevo

Jedan od tih gradova je i Pančevo. U okviru manifestacije Dani joge u Srbiji sinoć je održano predavanje u Pančevu u Joga centru MYoga Pančevo, na temu „Dobrobiti praktikovanja joge“.

Predavač je bila Milena Vladisavljević, sertifikovana instruktorka joge sa licencom Joga saveza Srbije.

Dani joge u Srbiji sprovode se pod sloganom „Učini dobro – nagradi sebe“ kojim već petu godinu profesor Predrag Nikić - počasni predsednik Joga saveza Srbije inicira održavanje ovoj performansa.

Joga Performans je deo šire organizacije Evropske joga federacije koji se održava na centralnim trgovima evropskih prestonica

Veliki broj jogina iz Srbije (više od 350) i iz čitave Evrope izvodiće kratak joga performans, gde se, programom nenapornih vežbi joge, građani pozivaju na aktivnost činjenjem dobrog dela sebi, porodici, prijateljima i društvu u kojem žive. 

U organizaciji Joga saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije manifestacija se odigrava u Beogradu i Novom Sadu. 

U Novom Sadu "Joga performans" se održava uz Podršku Gradske uprave za sport i omladinu Novog Sada a počeće 8. jula u 18 časova na platou ispred zgrade JP Sportsko poslovnog centra "Vojvodina" (SPENS).

Pozvani su svi građani da se pridruže performansu joge. Potrebno je poneti joga prostirku, flašicu sa vodom i dobru volju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/M.V.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00