utorak, 4. jul 2017.  20:46h
Pročitano 1278 puta

Pančevački triatlonci iz Sremske Mitrovice vratili se s devet medalja

Na gradskoj plaži na reci Savi u Sremskoj Mitrovici u nedelju, 2. jula održana je trka STU Kupa na distancama super sprint triatlona 0,3 km plivanja - 8 km vožnje bicikla - 2km trčanja

Triatlon klub Tamiš nastupio je sa 23 takmičara na trci u Sremskoj Mitrovici, a osvojili su devet medalja:  četiri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane Triatlon klub Tamiš nastupio je sa 23 takmičara na trci u Sremskoj Mitrovici, a osvojili su devet medalja: četiri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane TK Tamiš

Na ovoj odlično organizovanoj i sjajno realizovanoj trci Triatlon klub Tamiš nastupio je sa 23 takmičara i u naš grad oni su se vratili sa devet medalja: četiri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane.

 

0 tk tamis sm

 

Osvajači medalja su:
super početnici
Novak Perišić bronza;
početnici
Aleksa Kežić srebro,
Ozren Perišić bronza,
početnice
Iva Božičković zlato;
mlade nade
Marko Babić bronza;
AG 41-50
Marjan Lukić zlato,
Dušan Lukić bronza
i najznačajniji uspeh je ostvarila Anja Davidović koja je u konkurenciji juniorki i apsolutnoj konkurenciji osvojila zlatne medalje.

 

0 anja davidovic u sm

 

Anja Davidović nastavlja uspešnu sezonu u kojoj je već ovog vikenda, 8.jula, očekuje trka prvenstva Balkana u mestu Rose u Bugarskoj. Pored Anje TK Tamiš će na ovom prvenstvu predstavljati i najbolja triatlonka Srbije Vida Medić i mlada nada Luka Gligorić.

Takmičarska sezona u Srbiji se nastavlja 29. jula trkom sprint triatlona u Bačkom Novom Selu u organizaciji TK Sivac i Vojvođanske Triatlonske Unije.

 

0 triatlo usm

Autor:  TK Tamiš
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00