utorak, 4. jul 2017.  08:04h
Pročitano 1209 puta

Pančevka s juniorskom reprezentacijom Srbije osvojila zlato na Balkanskom prvenstvu

Srbija je po deseti put osvojila zlatnu medalju na upravo završenom 16. Balkanskom odbojkaškom prvenstvu za juniorke pobedivši u finalu ekipu Turske rezultatom 3:1.

Na slici naše juniorske reprezentacije Pančevka Sanja Đurđević je u sredini sa brojem 16 Na slici naše juniorske reprezentacije Pančevka Sanja Đurđević je u sredini sa brojem 16 www.ossrb.org

Balkansko prvenstvo održano je za vikend na Palama (Bosna i Hercegovina), a Srbija je osvojila zlato, ovog puta isped Turske i Crne Gore, koje su zauzele drugo, odnosno treće mesto.

Doprinos zlatnoj medalji dala je i libero, Sanja Đurđević, članica Ženskog odbojkaškog kluba "Dinamo" iz Pančeva. Moramo napomenuti da je Sanja odigrala sve utakmice na turniru. 

Inače to je prva ovogodišnja medalja za Pančevo na zvaničnim međunarodnim takmičenjima u ekipnim sportovima.

 

broj 16 je pancevka sanja djurdjevic

 Na slici: Pančevka Sanja Đurđević nosi dres broj 16

 

Na dosadašnjih šesnaest Balkanskih prvenstava, Srbija je osvojila 16 medalja: 10 zlatnih i 6 srebrnih, navodi se između ostalog na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.

Za naše juniorke Balkansko prvenstvo bila je samo usputna stanica jer ih od 13. jula u Meksiku očekuje Svetsko prvenstvo. Odmah posle završetka Balkanskog juniorke su se uputile u Obrenovac gde nastavljaju pripreme do odlaska za Meksiko.

Autor:  S.Salontin
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00