ponedeljak, 3. jul 2017.  07:28h
Pročitano 1488 puta

Takmičari KK Dinamo učestvovali na Svetskom kupu za mlade u Umagu

Karate klub Dinamo može biti zadovoljan učešćem na Svetskom kampu i odličnim nastupom na Svetskom kupu za mlade u Umagu. 

Petoro najboljih mladih takmičara Dinama vredno je treniralo u Umagu Petoro najboljih mladih takmičara Dinama vredno je treniralo u Umagu KK Dinamo

U odličnim uslovima u turističkom kompleksu Umaga Evropska karate Federacija je izvanredno organizovala ovako veliko okupljanje najperspektivnijih mladih sportista iz celog sveta od 26. juna do 2. jula.

Sprovođenje stručnog rada povereno je najeminentnijim svetskim karate stručnjacima. 

 

trenei

 

Veliku ulogu u edukaciji mladih i sprovođenju stručnog rada imao je i Predrag Stojadinov, šef stručnog štaba KK Dinamo.

Petoro najboljih mladih takmičara Dinama vredno je treniralo u Umagu i imali su jedinstvenu priliku da i dosta novog nauče i da se upoznaju sa brojnim mladim takmičarima.

 

katasi u umagu

 

Poslednja dva dana tradicionalno je održan Svetski Kup za mlade od 12 do 14 godina i kadete, juniore i mlađe seniore. 

U uzuzetno velikoj konkurenciji sa brojnim takmičarima u svakoj kategoriji takmičari Dinama su se odlično borili i ostvarili sledeće plasmane: 

Aleksandar Zdešić je osvojio visoko četvrto mesto u katama u konkurenciji 55 takmičara u kategoriji do 14 godina. Odlično se borio i ostvario pobede protiv takmičara Bugarske i Rusije da bi u trećem kolu bio poraažen od domaćeg takmičara. U repasažu Saša je ponovo ostvario pobedu protiv Mađara da bi u borbi za bronzanu medalju izgubio od kolege iz Reprezntacije Srbije. 

 

zdesis i stojadinov

 

Junior Uroš Petrovački i kadet Nikola Ivanović osvojili su deveto mesto u svojim kategorijama. Petrovački je ostvario na startu pobedu protiv takmičara iz Arapskih Emirata da bi u drugom kolu bio poražen od Poljaka koji je plasmanom u finale povukao Uroša u repasaž. Uroš je u prvom meču repasaža pobedio takmičara iz Indije da bi u drugom meču posle nerešenih 1:1 izgubio od Francuza koji je prvi u meču zaradio poen.

Nikola Ivanović je na startu pobedio takmičare iz Italije i Indije da bi u trećem kolu bio poražen od takmičara iz Francuske koji je ušao u finale i Nikola je u prvom meču repasaža izbubio od takmičara iz BiH.

Jiniorka Jana Kojčić je u prvom kolu bila slobodna i u drugom kolu je poražena od odlične takmičarke iz Turske.

Kadet Miloš Stefanović je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je i pored stalne aktivnosti u meču na preglasavanje nezasluženo izgubio.

 

borci na kampu umag

Autor:  N.K.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00