sreda, 17. maj 2017.  07:46h
Pročitano 1162 puta

Zapaženi rezultati atletičara Dinama na otvaranju letnje sezone

Na atletskom stadionu Vojne akademije, u organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, održan je 12. Trofej Beograda za mlađe juniore i juniorke. 

Atletski klub “Dinamo” iz Pančeva predstavljali su Nikola Radovanović, Stefan Mihajlov, Aleksa Živanov i Ivan Božanić Atletski klub “Dinamo” iz Pančeva predstavljali su Nikola Radovanović, Stefan Mihajlov, Aleksa Živanov i Ivan Božanić F.V.

Pored velikog broja domaćih takmičara i takmičarki, učestvovali su i atletičari i atletičarke iz Crne Gore, Makedonije i BiH.

Atletski klub “Dinamo” iz Pančeva predstavljali su Nikola Radovanović, Stefan Mihajlov, Aleksa Živanov i Ivan Božanić

Nikola Radovanović i Stefan Mihajlov nastupili su u trci mlađih juniora na 100 m. Mihajlov je bio brilijantan u trci na 100 m. Postavio je novi lični rekord 11.37 sek i osvojio srebrnu medalju.

U trci na 400 m nastupili su Aleksa Živanov i Ivan Božanić. Ivan Božanić osvojio je zlatnu medaju u trci na 400 m u rezultatu novog ličnog rekorda 51.59 sek. Aleksa Živanov i Nikola Radovanović zauzeli su osma mesta u svojim disciplinama. 

 

0 zorana barjaktraović

 

Istog dana u Nemačkom gradu Herbornu održao se atletski miting na kojem je učestvovala Zorana Barjaktarović. Zorana je nastupila u trkama na 100 i 200 m gde je u obe discipline zauzela drugo mesto. U trci na 200 m postavila je nov lični rekord koji sada iznosi 24.38 sekundi.

Ovim trkama takmičari AK “Dinamo” otvorili su letnju sezonu. 

Nastupu naših takmičara prethodio je dug i obiman trenažni proces tako da su na svojim prvim takmičenjima nastupili takoreći iz punog treninga. 

Narednog vikenda Dinamovci će učestovati na državnom Prvenstvu za mlađe juniore i juniorke kao i na seniorskom kupu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/F.V.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00