nedelja, 14. maj 2017.  06:45h
Pročitano 1370 puta

Karatistima Dinama sedam medalja na Kupu Srbije

Takmičari Karate kluba Dinamo veoma uspešno su nastavili prolećnu takmičarsku sezonu ostvarivši sjajne rezultate juče u Beočinu gde je održan Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. 

Takmičari Karate kluba Dinamo osvojili su sedam medalja (tri zlatne, dve srebrne i dve bronzane) i bili najuspešniji klub u muškoj konkurenciji u borbama Takmičari Karate kluba Dinamo osvojili su sedam medalja (tri zlatne, dve srebrne i dve bronzane) i bili najuspešniji klub u muškoj konkurenciji u borbama KK Dinamo

Takmičari Karate kluba Dinamo osvojili su sedam medalja (tri zlatne, dve srebrne i dve bronzane) i bili najuspešniji klub u muškoj konkurenciji u borbama.

Zlatne medalje osvojili su seniori Nikola Jovanović u kategoriji minus 78 kg i Slobodan Bitević u kategoriji plus 78 kg i kadet Darko Spaskovski u kategoriji minus 57 kg. 

 

0 karate klub dinamo bitevic i jovanovic

 

Srebrne medalje osvojili su kadet Nikola Ivanović u kategoriji minus 63 kg i junior Uroš Petrovački u kategoriji minus 61 kg.

Bronzane medalje osvojili su kadet Miloš Stefanović u kategoriji minus 57 kg i junior Marko Pulajrević u kategoriji minus 76 kg. 

Odlično su se borili i ostali takmičari, senior Aleksandar Anđelković i mlade debitatkinje kadetkinja Ana Živojnović i juniorka Marija Antonijević svi u borbama i kadet Aleksandar Zdešić u katama, ali su nažalost ostali bez medalja.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/N.K.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00