subota, 29. april 2017.  17:11h
Pročitano 3072 puta

Uspeh najmlađih košarkaša Kris Krosa na turniru u Grčkoj

Košarkaški klub Kris Kros iz Pančeva učestvovao je sa generacijom dečaka rođenih 2006. i 2007. godine na velikom međunarodnom turniru za mlađe kategorije u Grčkoj.

Iako turnir nije bio takmičarskog karaktera, mladi Pančevci ostvarili su svih 6 pobeda iz isto toliko utakmica Iako turnir nije bio takmičarskog karaktera, mladi Pančevci ostvarili su svih 6 pobeda iz isto toliko utakmica KK Kris Kros

Oni su otputovali na ovaj Mini basket festival “Thermi Greece 2017”, koji je održan od 20. do 23. aprila, na poziv prijatelja iz Grčke i prvog čoveka Mini Basketa Grčke Aleksiadis Kleovulosa

Na turniru je učestvovalo više od 40 ekipa iz Grčke i inostranstva. Iako turnir nije bio takmičarskog karaktera, mladi Pančevci ostvarili su svih 6 pobeda iz isto toliko utakmica, uz pohvale da su igrali mnogo lepu košarku.

 

0 kk kris kros decaci

 

Čast da bude predavač na seminaru mlađih kategorija, koji je bio organizovan u okviru manifestacije, imao je trener Kris Kros Mr Vladimir Ilić, koji je predavao na temu "Šutiranje u košarci". Dečaci Kris Krosa bili su uspešni demonstratori.

Osim toga nisu propustili priliku da posete znamenitosti Soluna - Belu Kulu, marinu Kalamaria i da se poklone svetinjama u Crkvi Svetog Dimitrija zaštitnika grada.

Čika Đorđe Mihajlović im je pričao o hrabrim Srpskim borcima iz 1. svetskog rata na Srpskom vojničkom groblju Zejtinlik uz stihove Vojislava Ilića mlađeg. 

 

0 kk kris kros na zejtinliku

 

Pančevački dečaci lepo su se družili sa drugarima iz KK Mladost Zemun, KK Panteri Vranje i KK Junior Skoplje koji su bili sa njima u hotelu.

Ekipu je vodio Mr Vladimir Ilić. Tim je bio u sastavu: Savić Uroš, Kićović Dušan, Ilić Sava, Mikić Vuk, Ristović Filip, Dozet Stefan, Aleksandar Bihler, Kladarin Đorđe, Janković Dušan, Jevtić Goran, Milikić Miloš.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/V.I.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00