utorak, 25. april 2017.  07:42h
Pročitano 1637 puta

Tekvondo: Pančevac Aleksandar Batalo seniorski šampion Srbije

Aleksandar Batalo iz Pančeva postao je seniorski šampion Srbije u tekvondou na Prvenstvu Srbije u borbama održanom ovog vikenda u Beogradu.

Titulu šampiona Srbije, u kategoriji od 54 kilograma osvojio je Alekandar Batalo koji je, iako je još uvek junior, imao pravo nastupa u seniorima Titulu šampiona Srbije, u kategoriji od 54 kilograma osvojio je Alekandar Batalo koji je, iako je još uvek junior, imao pravo nastupa u seniorima TK Koloseum

Na prvenstvu je nastupilo oko 800 takmičara iz 50 klubova. Među njima bilo je i 19 takmičara Tekvondo kluba Koloseum iz Pančeva.

Titulu šampiona Srbije, u kategoriji od 54 kilograma osvojio je Alekandar Batalo koji je, iako je još uvek junior, imao pravo nastupa u seniorima, savladao protivnike iz prestižnih srpskih klubova i doneo svom klubu jedino zlato na ovom takmičenju. 

Srebrna odličija osvojilo je 8 takmičara Vermezović Nemanja, Babić Luka, Ranđelović Luka, Dragojević Aleksa, Popović Mateja, Nedelkovski Milica, Resanović Nikola, Batalo Aleksandar (juniorska selekcija).

Bronzana odličja osvojili su Popović Andreja, Sara Cvetković, Andrea Dragojević, Bokun Lara, Ranđelović Aleksa i Bojan Stefanovski.

Takođe, naš sugrađanin a član Tekvondo kluba Zmaj iz Rume, Nikola Vučković okitio se zlatnom medaljom, i pored toga proglašen je za najboljeg seniora u u Srbiji.

Tekvondo klub Koloseum, iako postoji tek godinu i po dana, u ekipnom plasmanu u seniorskoj konkurenciji zauzeo je odlično 5. mesto, što je sjajan rezultat. 

Prvenstvo Srbije u borbama održano je za vikend u hali sportova ''Ranko Žeravica" na Novom Beogradu u organizaciji Tekvondo Asocijacije Srbije.

Autor:  Pančevo.Online
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00