sreda, 15. februar 2017.  22:20h
Pročitano 651 puta

Pioniri Kris Krosa četvrti na turniru u Bugarskoj

Pioniri pančevačkog Kris Krosa učestvovali su od 9. do 11. februara u Botevgrad Areni u Bugarskoj na međunarodnom košarkaškom turniru za dečake uzrasta do 13 godina i zauzeli četvrto mesto.

Pioniri Kris Krosa zauzeli četvrto mesto na jakom međunarodnom turniru “Ivan Andreev” u Bugarskom gradu Botevgradu Pioniri Kris Krosa zauzeli četvrto mesto na jakom međunarodnom turniru “Ivan Andreev” u Bugarskom gradu Botevgradu V.I.

Učesnici su bile ekipe: CSKA Moskva, MZT Skoplje, BALKAN Botevgrad, AKADEMIK Plovdiv, AKTAVIS AKADEMIJA Leskovac i KRIS KROS Pančevo. 

Najuspešnija ekipa je bila domaćin turnira Balkan, drugo mesto je pripalo Moskovskom CSKA, trećeplasirana ekipa je bila Akademik iz Plovdiva, četvrti Kris Kros iz Pančeva, peti MZT Skoplje i šestoplasirana ekipa Aktavis Akademija iz Leskovca.

Vladimir Ilić, sportski direktor Kris Krosa kaže da je organizacija turnira bila na vrhunskom nivou.

Ljubazni domaćini su nam omogućili da se osećamo prelepo u njihovom gradu a uslovi za igru i takmičenje su bili na najvišem nivou. Kris Kros je ostvario skor od dve pobede i tri poraza i zauzeo je četvrto mesto. S obzirom na jačinu turnira možemo biti zadovljni našim izdanjem. Pobedili smo MZT i Aktavis Akademiju, a izgubili od CSKA i Bugarskih ekipa Akademik i Balkan, rekao je Ilić.

Pioniri Kris Krosa iskoristili su priliku da obiđu glavni grad Bugarske Sofiju i poklone se moštima Svetog Kralja Milutina u Crkvi Svete Nedelje, kao i manastir Sukovo kod Pirota.

Zahvaljujemo se organizatoru turnira domaćinu BC Balkan kao i našem treneru Nebojši Vidiću koji nas je pozvao na turnir, izjavio je sportski direktor Kris Krosa Vladimir Ilić.

Autor:  V.I.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00