petak, 16. decembar 2016.  19:51h
Pročitano 1878 puta

Slobodan Bitević novi predsednik Sportskog saveza Pančeva

Novi predsednik Sportskog saveza Pančeva je Slobodan Bitević, svetski šampion u karateu, nakon što je o tome jednoglasno doneta odluka na današnjoj izbornoj skupštini Sportskog saveza.

Jednoglasnom odlukom za predsednika Saveza na mandat od četiri godine izabran je Slobodan Bitević, svetski šampion u karateu i aktuelni reprezentativac Srbije, član Karate kluba „Dinamo“ Jednoglasnom odlukom za predsednika Saveza na mandat od četiri godine izabran je Slobodan Bitević, svetski šampion u karateu i aktuelni reprezentativac Srbije, član Karate kluba „Dinamo“ I.S.

Od 113, izbornoj Skupštini Sportskog saveza Pančevo prisustvovalo je 86 članova, što je bilo dovoljno za kvorum. Jednoglasnom odlukom za predsednika Saveza na mandat od četiri godine izabran je Slobodan Bitević, svetski šampion u karateu i aktuelni reprezentativac Srbije, član Karate kluba „Dinamo“. 

On je predložio nove članove Upravnog i Nadzornog odbora, koji su jednoglasno prihvaćeni. 

 

bitevic novi predsednik ss

 

Upravni odbor čine: Slobodan Bitević, predsednik, Dalibor Milutinović, potpredsednik i članovi Jelena Đorđević, Mirjana Savkov, Stefan Lugić, Novica Anđelovski, Marko Spasov, Slavko Stanišić, Vladimir Ilić, Milan Polić i Stojan Radanović.

Ovo za mene pre svega predstavlja veliku čast, ali i obavezu da u narednom periodu u mandatu od četiri godine podignem rad Sportskog saveza na viši nivo da zajedno sa svojim timom, Upravnim i Nadzornim odborom i novim generalnim sekretarom postavimo neke ciljeve i da težimo ka tim ciljevima i mi već od ponedeljka startujemo i radimo. Prvo ono što nas očekuje je Izbor za najboljeg sportistu grada, rekao je Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva.

Dosadašnji generalni sekretar Nenad Marin podneo je neopozivu ostavku iz ličnih razloga koja je prihvaćena danas, a umesto njega tu funkciju u naredne četiri godine obavljaće Dejan Perić, direktor treće rukometne lige.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00