sreda, 16. novembar 2016.  06:11h
Pročitano 2816 puta

Počinje “Besplatna rekreacija žena”

Program “Besplatna rekreacija žena” u okviru kojeg će naši sugrađani, a pre svega sugrađanke, moći besplatno da vežbaju i tokom zimskih dana, počeće danas u 17.30 časova.

Treninzi će se održavati u sali JKP „Mladost"u Masarikovoj 1a, svakog ponedeljka i srede od 17.30 do 18.25 sati i trajaće do 28. februara. 

Treninge će držati Zorica Jovanović Ranković, dipl. trener kondicije i licencirani fitnes trener, i Srđan Mileusnić, licencirani Zumba fitness instruktor.

Nakon višegodišnjeg fitnes druženja tokom letnjih meseci u Narodonoj bašti, po prvi put se ove godine, „Fitness park Grada Pančeva" nastavlja u zatvorenom prostoru. 

Vežbe će biti realizovane pod pokroviteljstvom Grada Pančeva, a u organizaciji BeFit fitness club-a. Projekat podrazumeva besplatan fitness program, koji je namenjen Pančevkama, svih uzrasta, koje su zdravstveno sposobne da se bave rekreacijom, navodi se u saopštenju.

Cilj ovog projekta je promovisanje i omasovljavanje rekreacije, kao i podizanje svesti o važnosti fizičkog vežbanja i razvijanju zdravih životnih navika.

 

1 besplatna rekreacija

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00