utorak, 11. oktobar 2016.  21:10h
Pročitano 500 puta

Pančevci najbolji strelci na Kupu Vojvodine

U okviru Kupa Vojvodine za radnike u streljaštvu prvo mesto su zauzele i ženska i muška ekipa Južnog Banata (a činili su ih sve Pančevci), a pojedinačno su i sve tri medalje u obe konkurencije osvojili pančevački strelci.

Pančevački strelci, koji su predstavljali Južni Banat, bili su najbolje pripremljeni i ubedljivo su osvojili sva priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji Pančevački strelci, koji su predstavljali Južni Banat, bili su najbolje pripremljeni i ubedljivo su osvojili sva priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji SD Pančevo 1813

Pančevo i Streljačka družina “Pančevo 1813” bili su 9. oktobra domaćini ovogodišnjeg KUP-a Vojvodine za radnike, koji je uspešno organizovao Franja Orešković iz Južnobanatskog okruga po planu Saveza sport za sve Vojvodine. Ovo je prvo takmičenje, a naredne godine će biti Prvenstvo Vojvodine, a potom i kvalifikacije za radničku Olimpijadu 2020. godine.

Iz sedam vojvođanskih okruga nastupilo je četiri kompletne ekipe, a pančevački strelci, koji su predstavljali Južni Banat su bili najbolje pripremljeni i ubedljivo su osvojili sva priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Ženska ekipa Južnog Banata u sastavu Zlatinka Đukić, Snežana Fodor i Stanka Jakimovska je ubedljivo osvojila prvo mesto, a pojedinačno je trijumfovala Zlatinka Đukic sa 350 krugova, druga je Bojana Gojković sa 321, treća je Stanka Jakimovska sa 320 krugova, koliko imaju i Snežana Fodor i Dajana Antonić, takođe Pančevke.

Muška ekipa Južnog Banata u sastavu Dragan Krnjački, Dragutin Dimitrijević i Jovan Pavlica je takođe ubedljivo osvojila prvo mesto, a pojedinačno je trijumfovao Dragan Krnjački sa 346 krugova, drugi je Jovan Pavlica sa 344, treći je Miloš Terzić sa 342. Slede sa po 340 krugova Dragutin Dimitrijević i Milenko Drinjak, takođe Pančevci.

Po rezultatima se vidi da su strelci iz pančevačkih kolektiva bili ujednačeni i da će se u ovom ciklusu takmičenja voditi žestoka borba.

Autor:  S.V.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00