nedelja, 18. septembar 2016.  22:46h
Pročitano 968 puta

Uspešan vikend za članove Badminton kluba Pančevo

Za vikend 17. i 18. septembra, igrači BK “Pančevo” imali su bogat takmičarski program, a igrači su nastupili na turnirima u Temišvaru i Beogradu.

Miona Filipović na Trofeju Beograda zauzela treće mesto u kategoriji devojčice do 11 godina Miona Filipović na Trofeju Beograda zauzela treće mesto u kategoriji devojčice do 11 godina BK Pančevo

Od 16. do 18. septembra u Temišvaru održan je internacionalni turnir za igrače do 15 godina. Na tom turniru nastupile su Anđela Vitman i Sanja Perić zajedno sa trenerom Milicom Uskoković.

One su učestvovale u sve tri discipline a najveći uspeh ostvarile su u disciplini ženski dubl, gde su osvojile bronzanu medalju. U singl konkurenciji, Anđela je zaustavljena u 1/4 finalu a Sanja u mešovitom dublu takođe u 1/4 finalu.

Ovo je sjajan rezultat za naše devojke. Posebno je rezultat veći jer su učestvovala sa igračima koji su za jednu kategoriju stariji od njih, izjavila je trener Milica Uskoković.

 

0a badminton

Na slici: Anđela Vitman, trener Milica Uskoković i Sanja Perić na turniru u Temišvaru

 

Dok su se Anđela i Sanja borile u Temišvaru, u Beogradu održan je 16. Trofej Beograda u sklopu kojeg je održan i juniorski turnir za igrače do 11 i do 15 godina.

BK “Pančevo” nastupilo je sa 3 igrača. Igrali su Stefan Mijatović, Darko Rašović i Miona Filipović.

Do medalje došla je Miona Filipović koja je osvojila bronzanu medalju u konkurenciji devojčice do 11 godina. Blizu osvajanja medalje bili su i Stefan i Darko ali nažalost morali su da se zadovolje četvrtim mestom.

Pančevačke nindže sledećeg vikenda očekuje Prvenstvo Vojvodine u Beočinu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00