nedelja, 12. jun 2016.  19:04h
Pročitano 2148 puta

Pobednici odbojkaši iz Bavaništa i odbojkašice “Odbojka 013” i “BNS”

Pobednici turnira u odbojci za dečake i devojčice, u okviru Sportskih igara mladih, odigranog danas u Banatskom Novom Selu, u muškoj konkurenciji su Odbojkaški klub “Bavanište”, a u ženskoj – zajednička ekipa “Odbojka 013” i “BNS”.

Za finalni turnir u Beogradu, 21. jula, plasirale su se muška odbojkaška ekipa “Bavaništa” i ženska mešovita ekipa “BNS” i “Odbojke 013” Za finalni turnir u Beogradu, 21. jula, plasirale su se muška odbojkaška ekipa “Bavaništa” i ženska mešovita ekipa “BNS” i “Odbojke 013” Sportske igre mladih

Uz prisustvo organizatora, Ane Stanković, generalnog sekretara Sportskih igara mladih, Ivane Jovanović supervizora, Ivana Steljića nekadašnjeg odbojkaša podgoričke “Budućnoati” i “Partizana”, takmičenje je otvorio Aleksandar Farkaš, gradski menadžer.

Jako nam je drago što se ova manifestacija dešava u Banatskom Novom Selu, a ne u centru grada, jer je važno seoski sport uopšte razvijati i sve mlade uključiti, ne samo one u centru grada već i mlade u naseljenim mestima, rekao je Aleksandar Farkaš.

 

0 odbojka BNS 1

 

Za finalni turnir u Beogradu, 21. jula, plasirale su se muška odbojkaška ekipa “Bavaništa” i ženska mešovita ekipa “BNS” i “Odbojke 013”. 

U konkurenciji 14 kadetskih ekipa za finalni turnir plasirala se mešovita ekipa “BNS” i “Odbojke 013”. 

Najuspešniji pojedinci i ekipe otputovaće na besplatno sedmodnevno mini letovanje, 25. avgusta, kao učesnici završnice Igara u Splitu.

 

0 odboka

 

Sportske igre mladih u Srbiji, održavaju se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta, partnera i prijatelja Mobilne telefonije Srbije - MTS, Imlek-a, Laste, Hotela Falken Stajner iz Beograda, i pod medijskim pokroviteljstvom RTS-a, kao i medijskim partnerima Areni sportu i Sport klubu. 

Tehnički partner u organizaciji odbojkaškog turnira za Južni Banat je Sportsko udruženje “Odbojka 013” iz Pančeva. 

 

0 odbojka nbs

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00