nedelja, 24. april 2016.  22:08h
Pročitano 676 puta

Badminton: zlato za Anđelu Vitman na turniru u Grčkoj

Pančevka Anđela Vitman, nastupila je od 21. do 23. aprila u grčkom gradu Sidirokastro, na turniru “Hellas Youth International 2016” i osvojila dve medalje – jednu zlatnu i jednu bronzanu.

Anđela Vitman, članica BK Pančevo u Grčkoj je kao članica reprezentacije Srbije osvojila zlatnu i bronzanu medalju Anđela Vitman, članica BK Pančevo u Grčkoj je kao članica reprezentacije Srbije osvojila zlatnu i bronzanu medalju A.V.

Anđela je zajedno sa svojim partnerom Aleksandrom Jovičićem, iz BK “Ravens KG” iz Kragujevca, uspela da u disciplini mešoviti dubl U13, osvoji zlatnu medalju i šampionski pehar. Oni su u finalu savladali grčki par.

Pored zlata u mešovitom dublu, Anđela je zajedno sa svojom partnerkom, Ninom Bogdanović iz BK “Zmajevi” Kruševac, osvojila i bronzanu medalju u disciplini ženski dubl U13.

Bilo je veoma uzbudljivo i naporno na turniru. U mešovitom dublu, nismo imali većih problema da osvojimo zlatnu medalju. Dobro smo funkcionisali tokom meča te je zlato bilo zagarantovano, izjavila je Anđela.

Anđela Vitman je članica Badminton kluba “Pančevo”, a na ovom turniru nastupila je kao članica reprezentacije Srbije.

 

DSC 0548

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00