petak, 22. april 2016.  20:53h
Pročitano 560 puta

Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke

Sedmo Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke biće održano u Hali sportova u Pančevu, u subotu, 23. aprila, u 16 časova.

Sedmo Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke biće održano u Hali sportova u Pančevu, u subotu, 23. aprila, u 16 časova Sedmo Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke biće održano u Hali sportova u Pančevu, u subotu, 23. aprila, u 16 časova Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Ulaz je slobodan.

Najbolji obarači iz cele Srbije će još jednom imati priliku da provere ko je u najboljoj formi i ko se najbolje pripremio za državno prvenstvo.

Branioci prošlogodišnjih titula, apsolutni šampioni Srbije za 2015. su Zoran Latinović iz Čelareva desnom rukom, Ivan Glidžić iz Bačke Palanke levom rukom, a u konkurenciji žena to je Borka Dakić iz Pančeva.

Prvenstvo Srbije biće organizovano u ženskoj i muškoj konkurenciji, obarači će se takmičiti i levom i desnom rukom, a podeljeni su po težinskim kategorijama.

Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke je istovremeno i kvalifikacioni turnir za formiranje reprezentacije Srbije, koja će krajem maja učestvovati na Evropskom Prvenstvu u Bukureštu.

 

plakat obaranje ruke

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00