utorak, 5. april 2016.  09:13h
Pročitano 560 puta

Rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović u Juniorskoj reprezentaciji Srbije

Da dobar rad uvek donese rezultat još jednom su nas uverili mladi rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović, koji su pozvani u Juniorsku reprezentaciju Srbije koja će od 7. do 10. aprila učestvovati na kvalifikacionom turniru u gruzijskoj prestonici Tbilisiju, za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović u Juniorskoj reprezentaciji Srbije Rukometaši Dinama Jovan Stojanović i Milomir Radovanović u Juniorskoj reprezentaciji Srbije RK Dinamo

Dvojica dinamovaca, sjajnih sportista, javili su se selektoru Nikoli Markoviću, našem sugrađaninu, i od 3. do 6. aprila su na završnim pripremama u Beogradu, u dvorani „Slodes“.

Reprezentativci naše zemlje će se suprotstaviti selekcijama Izraela, Grčke i domaćina, a samo prvoplasirana družina putuje na najznačajnije nadmetanje na Starom kontinentu, kad je reč o juniorskom uzrastu.

Ukoliko se talentovani mladići plasiraju na Evropsko prvenstvo, oni će od 28. juna do 8. jula, braniti boje Srbije u Danskoj i probati da se izbore za najviši plasman na uglednom takmičenju.

Poziv u reprezentaciju je veliki uspeh za Stojanovića i Radovanovića, ali i “Dinamo” kao klub. Ulaganje u budućnost sada dobija još više na značaju, a poverenje trenera u mladost je počela da se isplaćuje. Treba se nadati da će dvojac Dinama dati pun doprinos u kvalifikacijama i pomoći da se Srbija nađe u Danskoj.

Autor:  M.D.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00