ponedeljak, 28. mart 2016.  12:00h
Pročitano 1588 puta

Besplatan ulaz na bazen za penzionere

Na preporuku komisije za sport Nadzorni odbor JKP “Mladost” iz Pančeva doneo je odluku da svake srede bude besplatan ulaz na bazen za penzionere.

Svake srede od 12 do 18 sati biće obezbeđen besplatan ulaz na gradski bazen, saopšteno je na konferenciji za novinare Svake srede od 12 do 18 sati biće obezbeđen besplatan ulaz na gradski bazen, saopšteno je na konferenciji za novinare Pančevo.MOJKraj.rs

Na konferenciji za medije na kojoj su govorili Aleksandar Farkaš, član Gradskog veća za područje sporta i Predrag Stojadinov, v.d. direktora JKP "Mladost" saopšteno je da će penzioneri već od ove srede, od 30. marta, u periodu od 12 do 18 sati moći besplatno da koriste gradski bazen. Potrebno je da sa sobom ponesu važeću ličnu kartu i poslednji ček od penzije.

Svi sugrađani iznad 65 godina, bez obzira da li su penzioneri ili ne, takođe će moći sredom da besplatno koriste gradski bazen. Potrebno je sa sobom da ponesu ličnu kartu, rečeno je na konferenciji za novinare.

Predrag Stojadinov je istako da je rekreacija veoma važna bez obzira na starosnu dob.

Pozivam naše sugrađane da iskoriste ovu pogodnost i da pruže sebi rekreaciju svake srede na zatvorenom gradskom bazenu. Takođe, pozivam sve naše sugrađane da počnu da koriste i sportsko-rekreativni centar “Mladost”, jer dolazi lepše vreme i mnogo više pažnje biće posvećeno higijenskom održavanju tog sportskog objekta, rekao je Stojadinov.

 

predrag stojadinov kzn

Aleksandar Farkaš je istakao da je ova odluka u skladu sa Strategijom sporta prema kojoj je predviđeno da sport bude dostupan svima.

Nadamo se da će ova akcija biti nastavljena i na leto. Takođe, najavljujem da će na leto i dalje đaci moći uz đačku knjižicu besplatno da ulaze na otvoreni gradski bazen. Na vreme ćemo obavestiti naše sugrađane kojim danom će to biti omogućeno, rekao je Farkaš.

Cena ulaznice za bazen za ostale sugrađane je i dalje nepromenjena – 150 dinara za odrasle i 105 dinara za decu.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00